závody
Nejrychlejší žena historie. Automobilová závodnice se vyrovnala mužům a skončila kvůli smrti manžela
Eliška Junková je v historii československého a světového automobilismu pojmem. Žádná žena do té doby neučinila takovou službu ve...
Číst více
16.11.2021
Libor Podmol o své zkušenosti z Dakaru: Aha, tak to je tedy vše? Prostě nic extra
Jeden z nejúspěšnějších freestyle motokrosařů světa Libor Podmol letos absolvoval na motorce legendární etapový závod Rallye...
Číst více
28.01.2021
Martin Macík: Chceme, aby byl Dakar drsný technicky, fyzicky i navigačně
Základní informace o trati Rallye Dakar, které ve středu zveřejnili pořadatelé, potěšily účastníka kategorie kamionů Martina...
Číst více
28.11.2020
Kariéru Elišky Junkové ukončila tragédie. Smrt jejího manžela udělala ze závodnice novinářku
Kdyby jezdila ve Ferrari, možná by dnes slavná italská automobilka nehrála v seriálu F1 až druhé housle a proháněla by Lewise...
Číst více
16.11.2020
Let do vesmíru se nezdařil. Miliardář Branson doplatil na anomálii
Vesmírné závody už dávno nejsou předmětem studené války mezi USA a Sovětským svazem. Do nekonečného obzoru nad naší hlavou se...
Číst více
26.05.2020
Adam Lacko: Se vším, na čem jsem jezdil, jezdil jsem rád
„Se vším, na čem jsem jezdil, jezdil jsem rád,“ může směle říct jeden z nejúspěšnějších jezdců české historie. Letos...
Číst více
19.02.2020
Vynálezce jetsurfu Martin Šula: Podnikatelské prostředí je v Česku špatné, struktury jsou zkostnatělé
Byly časy, kdy se Martin Šula bál vody a mořských živočichů. Přesto ho pohyb po vodní hladině uchvátil a vyvinul jetsurf, tedy...
Číst více
17.02.2020
Šéf Formule 2 Bruno Michel: Když je jezdec houževnatý sobec, dotáhne to daleko
Hrál rozhodující roli v kariérách mnoha skvělých jezdců. Hamilton, Rosberg, Charles Leclerc a další mu vděčí za hodně. Bruno...
Číst více
12.02.2020
Jochen Rindt: Jediný šampión F1, který se o svém titulu nikdy nedozvěděl
Zanedlouho tomu bude 50 let, co do své mistrovské a zároveň poslední sezony vstoupil Rakušan Jochen Rindt. Jediný šampion Formule...
Číst více
27.11.2019
Porscheho legendy vzpomínaly na Le Mans: Když byly holky "putovními poháry" a jezdilo se za chleba s máslem
Před dvanácti lety měl jeden ze synů legendárního Ferryho Porsche senzační nápad. Proč nepostavit svému koníčku vlastní muzeum? A...
Číst více
25.11.2019
Stránky
1
2
3
4
5
následující ›
poslední »