úvěr
I problémoví klienti mohou získat půjčku. Stačí vědět, na koho se obrátit
V současné době se může kdokoliv dostat do nelehké životní situace. Pokud se opozdíte se splátkou hypotečního úvěru či jakékoliv...
Číst více
26.12.2021
Příběh pana Karla: Jak jsem se zadlužil a přišel o dům
Ještě před takovými deseti lety jsem dlužníky spíše opovrhoval a nedovedl jsem si představit, že bych se někdy mohl dostat do...
Číst více
25.06.2020
Životní pojištění dokáže pomoci, klíčový je správný výběr
Patříte mezi ekonomicky aktivní osoby, na jejichž platu závisí chod celé domácnosti? Pak určitě chcete mít spolehlivá zadní...
Číst více
19.03.2020
Aquapark za 300 milionů: Návrhy jsou hotové, zadlužení bude obrovské. Vyplatí se to?
Příbram aktuálně připravuje nejrozsáhlejší investiční projekt v novodobé historii. Plánovaná přestavba akvaparku má město vyjít...
Číst více
20.02.2018 |
Příbram
Kladno krotí už druhým rokem dluhy města. Potřebuje peníze na další rozvoj
Kladno musí investovat do škol desítky milionů korun. Další peníze bude potřebovat na opravy komunikací a rozvoj města. To byl...
Číst více
08.11.2017 |
Kladno
Přestavba bazénu je za dveřmi. Miliony se v Nymburku šetřit nebude
Projektová dokumentace je odeslaná a nyní se čeká už jen na územní rozhodnutí. Přestavba nymburského bazénu se nezadržitelně...
Číst více
06.09.2017 |
Nymburk
Lucie Tvarůžková: Banka mi vyčetla, že žiji bez dluhů
Online platforma na levné půjčování mezi lidmi se vrací zpět pod skupinu Home Credit a zažívá boom. Zonky nemá malé ambice,...
Číst více
28.05.2017 |
Praha
Vytelefonoval si miliony, podvodníka hledá policie
Řeklo by se, že schválení milionového úvěru po telefonu je v dnešní době ze světa sci-fi. Jak je vidno, tak není, a policisté...
Číst více
04.02.2016
Zprostředkovatelka půjček je stíhaná za zpronevěru
Jednačtyřicetiletá žena z Benešovska zapřela inspektorovi 14 tisíc korun určených pro své klienty. Za trestný čin zpronevěry jí...
Číst více
13.01.2016 |
Benešovsko
Kriminalisté na Benešovsku řešili desítky úvěrových podvodů
Pokud se rozhodnete využít k úvěru některou z nebankovních společností, dobře si o ní prověřte informace. Při splácení důsledně...
Číst více
05.08.2015 |
Benešov