syn
Utajený syn Sepéšiho je přesvědčený, že táta s Bartošovou ve skutečnosti nechodil
Zesnulý zpěvák Petr Sepéši měl syna, o kterém se nikdy nedozvěděl. Mladý muž, jenž nese jeho křestní jméno, byl už z první série...
Číst více
13.05.2023 | zajímavost
Jméno syna Matěje Hádka prozrazeno! Žena je pořád paní Colombová
Oblíbený herec Matěj Hádek je na své soukromí skoupý. Neprozradí téměř nic. Přesto se nedávno nechal slyšet, že se v rodině...
Číst více
25.01.2023 | zajímavost
Syn mě připravil o přítele, říká Dita (56). Rodina jí nepomohla
„Nikdy bych nevěřila, že se někdy dostanu do situace, kdy se budu muset rozhodovat mezi svým partnerem a vlastním dítětem,“...
Číst více
27.10.2022 | povídka
Dan (45): Projel jsem synovi mobil a hned mi to došlo. Jsem pro tradiční rodinu, tohle mi nesmí udělat
Důvěra potomka nebo raději jistota, že je z jeho pohledu všechno v pořádku? Dan z Prahy našel v telefonu šestnáctiletého syna...
Číst více
21.09.2022 | povídka
Aleš (43): Synovi vymyli mozek, jako otec jsem selhal. Z jeho vyprávění mrazí
Miminko, které každý rozmazloval. Malý Karlík byl vymodlené dítě a podle toho to vypadalo. Není divu, že se z něj stal mazánek,...
Číst více
07.09.2022 | povídka
Katka (54): Minulost si mě našla po mnoha letech. Se synem je to jinak, než si manžel myslí
Jejich manželství bylo spokojené, nikdy neřešili závažnější problémy. Milovali se, respektovali, měli společné zájmy. Nikdo by...
Číst více
04.08.2022 | povídka
Maláčová rozhazuje miliardy pro další generace. Všimla si vůbec, že má malého syna a ohrožuje tím i jeho budoucnost?
Když věci neznalý občan slyší ministryni Janu Maláčovou plamenně hovořit o snaze nastolení spravedlivých důchodů, může si získat...
Číst více
20.06.2021
Heydrichův zámek v Panenských Břežanech je dnes ostudná ruina. Za vše může podivná restituce
Říšský protektor Reinhard Heydrich tento zámek proslavil asi ze všech nejvíc. Odtud putoval na cestu, kterou mu zkřížili čeští...
Číst více
13.12.2019
Jeho manželka zemřela na nádor. Policista zůstal sám na malého Olivera
Smrt je součástí našich životů, občas ale zasáhne i mladého člověka, pro jehož okolí to může mít velmi tvrdý dopad. V takové...
Číst více
02.02.2019
Heydrichův zámek v Panenských Břežanech se mění v ruinu. Proč nebyl navrácen v restituci?
Říšský protektor Reinhard Heydrich tento zámek proslavil asi ze všech nejvíc. Odtud putoval na cestu, kterou mu zkřížili čeští...
Číst více
10.01.2019
Stránky
1
2
3
následující ›
poslední »