svatba
Nešťastná krásná nevěsta Jackie Kennedy: Brala si záletníka. Svatba byla úplně jiná, než chtěla
Smutek místo radosti, pláč místo štěstí. I tak může vypadat svatba, o níž mnozí hovoří dodnes… Vdát se do vlivné a bohaté rodiny...
Číst více
27.11.2023 | zajímavost
Život na hromádce, nebo svatba? Obojí vás může jednou přijít dost draho
Na lásku přece nepotřebujeme štempl, je to akorát tak drahý mejdan pro ostatní, stejně se každé druhé manželství rozvádí –...
Číst více
26.10.2023 | zajímavost
Zkouška panenství jako drsný svatební obřad. Co ještě musely nevěsty podstoupit?
Zametání rozbitého talíře nebo vykoupení nevěsty od únosců z řad svatebčanů určitě není to nejhorší, co by vás mohlo v tak...
Číst více
18.10.2023 | zajímavost
Pravdu mi řekla až po svatbě. Obrovská zrada, říká Aleš (33). Fakt je tohle důvod k rozvodu?
Chodili spolu osm let, pak se vzali. Z lásky. Nic je k tomu nenutilo. Jejich okolí je pokládalo za vzor, pokud jde o kompromis a...
Číst více
01.09.2023 | povídka
Manžel mě podvedl, když jsem ležela vedle něj, říká Bára. Byla to jejich svatební noc
Tehdy si ještě Bára myslela, že našla chlapa svých snů. Neměla tak docela pravdu, což se dozvěděla hned záhy. Chvíli na to, co si...
Číst více
30.07.2023 | povídka
Utekl jsem ze svatby, tchán mi řekl pravdu o své dceři. To by nikdo nezvládl, říká Ivan (30)
Den, který měl být nejšťastnější v jeho životě, se změnil v noční můru. Jen pár hodin před svatbou si ho vzal stranou jeho...
Číst více
28.07.2023 | povídka
Snoubenec utekl den před svatbou, řekla jsem mu pravdu. Tvrdil, že by tohle nedal, říká Klára (30)
Mohla to být svatba jako řemen, na kterou by se dlouho vzpomínalo. Jenže pouhý den před dnem D ze všeho sešlo. Bylo napečeno,...
Číst více
23.06.2023 | povídka
Manželé Hitlerovi žili šťastně až do smrti. Měli hodně netradiční svatební cestu
Adolf Hitler je všeobecně považovaný za jednu z největších zrůd historie lidstva. Jaký byl opravdu jeho vztah k Evě Braunové?...
Číst více
08.06.2023 | zajímavost
Klára (36): Když jsem se dozvěděla, proč si mě partner nechce vzít, nemohla jsem uvěřit vlastním očím
Mladá žena vždy toužila po svatbě, rodině i domě, kde bude snídat na terase a užívat si místní přírody. Když potkala Adama, zdálo...
Číst více
04.06.2023 | povídka
Věno nádherné císařovny Sisi: Stěhovala se s několika kufry. Ostatním nevěstám mohla jen závidět
Jaká asi mohla být výbava nejkrásnější císařovny Sisi, když se ve svých sladkých šestnácti letech vdávala? Nešlo o žádné hrady,...
Číst více
31.05.2023 | zajímavost
Stránky
1
2
3
4
5
následující ›
poslední »