rozhovor s osobností
Potetovanou holku nikde nechtějí, ale já to pro peníze nedělám, říká modelka Marsy
Když bylo Marsy šestnáct let a postavila se z legrace před kamarádův foťák, asi by ji nenapadlo, že se jí už za pár let splní...
Číst více
30.12.2016 |
Praha - východ
Katarze přišla, když jsem jela motorkou proti skále, říká politička Milena Povolná
V mládí pracovala v Jawě, v padesáti si sama udělala řidičák na motorku a od té doby poznává svět na dvou rychlých kolech...
Číst více
26.10.2016 |
Týnec nad Sázavou
Potlesk na Staromáku patřil vozíčkářům, říká běžec Pražského maratonu Jaroslav Tomeš
Učí zeměpis a tělocvik. V roce 2014 skončil čtvrtý v soutěži Nejchytřejší Čech. Při nedělním Volkswagen maratonu byl motorem těch...
Číst více
09.05.2016 |
Černošice
Praha západ
Na ulici vyslechnu několik životů, říká pouliční fotograf a herec Zdeněk Velen
Výstava pouličních fotografií proběhla včera v kavárně Therapy. Z autentičnosti čišící z fotek až mrazí. Víte, kdo jsou "...
Číst více
23.04.2016 |
Kladno
Praha 5
Eduard Krützner: Nevyrovnal jsem se s tím, že naše ragby opustilo tu nejvyšší úroveň
Legenda českého ragby, dlouholetý reprezentant, trenér a funkcionář, kterého na počátku dubna ocenil Český klub fair-play...
Číst více
19.04.2016 |
Lety
StarDance: Pro Paraple pomohla vytančit 12, 5 milionů Anna Krátká
Stardance a hvězdy na svých kolech je spojení, které přineslo Centru Paraple dvanáct a půl milionů korun. To vše s pomocí dvou...
Číst více
10.04.2016 |
Praha 6
Do rozhlasu bych se nevrátil, říká hasič Ladislav Holomčík
Zakladatel dodnes známé Zelené vlny pro řidiče, tenista, domácí kutil a především už půl druhého roku tiskový mluvčí...
Číst více
08.04.2016 |
Kladno
Jakub Štěpán: Nejvíc mě baví focení očí
Jakub Štěpán je nadšeným fotografem, ale i milovníkem masožravých rostlin. Obojí bylo jeho dětským snem. Na focení očí se začal...
Číst více
07.04.2016
Luděk Bukač: Už na nejmenší děti je vyvíjen zbytečně velký tlak
Jeho přístup a tréninkové metody znají i hokejisté Tomáš Hertl nebo Aleš Kotalík. Ve svých názorech se obrací proti koncepci...
Číst více
05.04.2016 |
Černošice
Obvinění za kontaminaci vody, nevybuchlá munice a další podvodník. I o tom jsme během týdne psali
Čtyři tisíce lidí mělo střevní potíže po loňské kontaminaci vody v pražských Dejvicích. Policie tento týden obvinila první dva...
Číst více
20.03.2016 |
Buštěhrad
Dolany
Stránky
1
2
3
následující ›
poslední »