půjčky
Půjčka na bydlení: Důležité informace pro rok 2021
Rok 2020 a první čtvrtletí roku 2021 se nese nejen ve znamení koronaviru, ale také rostoucího zájmu Čechů o hypotéky. Aktuálně má...
Číst více
10.06.2021
Půjčky pro OSVČ mohou být na vašem účtu ještě dnes
Nemusíte na nic čekat, zvláště pokud potřebujete nutnou investici do rozvoje vaší firmy nebo zažíváte překvapení v podobě...
Číst více
07.02.2021
Jak na půjčku po skončení insolvence?
K insolvenci, neboli osobnímu bankrotu či oddlužení, dochází po neschopnosti splácet 2 a více půjček, proto je v první řadě nutné...
Číst více
12.11.2020
Příběh pana Karla: Jak jsem se zadlužil a přišel o dům
Ještě před takovými deseti lety jsem dlužníky spíše opovrhoval a nedovedl jsem si představit, že bych se někdy mohl dostat do...
Číst více
25.06.2020
Exekuce a život v bídě. Rusko jako odstrašující příklad, který opravdu následovat nechceme
V Rusku vydá padesát procent dlužníků na splátky půjček více než polovinu měsíčního příjmu. Češi jsou na tom zatím lépe - splátky...
Číst více
27.11.2019
Finanční gramotnost je v Česku nízká. Lidé neplánují a kupují zbytečnosti, nejhůř jsou na tom studenti
Předvánoční období nahrává rychlým půjčkám a nákupům na splátky. Pořízení dárků, které si člověk ve skutečnosti nemůže dovolit,...
Číst více
13.11.2019
Malé půjčky před výplatou volají po opatrnosti
Malé krátkodobé půjčky před výplatou se staly v posledních několika letech hitem. Jejich nabídka zní vždy velmi lákavě. Potkal...
Číst více
06.11.2019
4 důvody, proč vám poskytovatel mohl zamítnout žádost o půjčku
Řada lidí vnímá půjčky jako záchrannou síť, která jim pomůže s nečekanými výdaji nebo rekonstrukcí domu. Nepočítají však s tím,...
Číst více
04.11.2019
Nebankovní půjčky sjednáte online, bez příjmu to ale nepůjde
Dnešní svět půjček je přitažlivý pro všechny generace, každoročně stoupá objem uzavřených smluv, ať už jde o pár tisícovek, nebo...
Číst více
18.07.2019
Uvažujete o nebankovní půjčce? Nezapomeňte se soustředit na tyto 3 otázky
Nikdy nevíte, kdy vám mohou chybět peníze. Mnohdy si člověk říká, že vydrží s málem, nicméně postačí jenom pár nečekaných výdajů...
Číst více
18.02.2019
Stránky
1
2
následující ›
poslední »