Pojištění
Podle čeho vybrat cestovní pojištění? Nehleďte jen na nejnižší cenu
Blíží se doba zimních dovolených a vy možná vyrazíte lyžovat do Alp nebo na prodloužený víkend do některého z evropských měst...
Číst více
14.12.2021
Jak jsem ušetřil na pojištění auta?
Už mě nebavilo platit každý rok o pár stovek navíc za povinné ručení, i když jezdím bez nehod. A navíc, každý ví, že cena vozu se...
Číst více
30.06.2021
Někteří živnostníci nemusí ještě v září platit zálohy. Možná patříte mezi ně a ani o tom nevíte
Kdo se v tom má vyznat? Daně, zálohy na zdravotní a sociální pojištění, formuláře, termíny… A hlavně změny, které přinesl...
Číst více
11.09.2020
Češi přeplácejí na havarijním pojištění tisíce Kč ročně. Víte, jak ušetřit?
Ať už vaše auto zastihnou kroupy, zloději nebo vaše nepozornost, s havarijním pojištěním náprava škod bolí o poznání méně. Mít...
Číst více
06.07.2020
Pojeďte do lázní o čtyři tisíce levněji. Stát přispívá všem dospělým pojištěncům
Vyjet si “jen tak” do lázní, třeba na týdenní zdravotní relax, je jistě lákavá představa. V tomto roce se navíc právě lázně snaží...
Číst více
02.07.2020
25 000 pro OSVČ a další pomoc státu: Kdy, jak a o co mohu žádat?
Osoby samostatné výdělečné činné většinou nezažívají dobré časy. Vláda jim vyhlášením nouzového stavu prakticky ze dne na den...
Číst více
08.04.2020
Na podporu dosáhnou jen některé firmy a OSVČ. Na co máte nárok a za jakých podmínek?
Osoby samostatné výdělečné činné většinou nezažívají dobré časy. Vláda jim vyhlášením o nouzovém stavu prakticky ze dne na den...
Číst více
01.04.2020
Přehled: Jsem OSVČ a chci přežít, na co mám nárok a za jakých podmínek?
Pro OSVČ začaly těžké dny, které budou pro mnoho z nich znamenat konec časů, které znaly dodnes. Stát pro ně v souvislosti s...
Číst více
27.03.2020
Podle čeho vybrat cestovní pojištění? Nehleďte jen na nejnižší cenu
Blíží se doba zimních dovolených a vy možná vyrazíte lyžovat do Alp nebo na prodloužený víkend do některého z evropských měst...
Číst více
13.01.2020
Vykradený byt pojišťovna proplatit nemusí. Schovávejte si účtenky, vytvořte překážky
Neexistuje snad horší pocit, než když přijedete domů z dovolené nebo se jen vrátíte z práce a zjistíte, že vám byt vykradl nějaký...
Číst více
09.01.2020
Stránky
1
2
3
následující ›
poslední »