miss
Neuvěřitelné míry první české miss Růženy. Dnes by se jí vysmáli
Svým vzhledem uchvátila Francouze, Paříž jí ležela u nohou. Pro Alfonse Muchu byla múzou. A to o ní ve Francii zpočátku smýšleli...
Číst více
05.10.2023 | zajímavost
První české královně krásy se klaněla Paříž. Růžená Brožová se s dnešními Miss nedá srovnávat
Zapomeňte na uměle se smějící se přemalované tváře, neupřímné pózy, nezdravě vyhlížející hubenou postavu a blyštivou korunku na...
Číst více
30.04.2023 | osobnost
Miss Spergerová: Každý úspěch je něčím vykoupen. Ten můj ztrátou soukromí, závistí a přetvářkou
Korunku za vítězství v Miss Czech Republic měla Denisa Spergerová předávat své následovnici už na začátku května. Kvůli pandemii...
Číst více
06.05.2020
Pětileté královny krásy a šílených představ vlastních rodičů. Psychologové varují: je to zničující
Dětské soutěže krásy známe hlavně z amerických dokumentů, které se tu a tam objeví na některém z našich televizních kanálů. A...
Číst více
04.02.2020
Miss Global má vítězku z Česka. Kolem soutěže vzniká podivné podezření
Nejkrásnější dívkou na mezinárodní soutěži Miss Global se dnes v Mexiku stala Češka Karolína Kokešová. Letošní ročník Miss Global...
Číst více
19.01.2020
Taťána Makarenko: My sami určujeme, jak úspěšní budeme
Nostalgické vzpomínání na soutěže krásy pod taktovkou Miloše Zapletala je, zdá se, minulostí. MISS CZECH REPUBLIC je jejím...
Číst více
31.10.2019
Taťána Gregor Brzobohatá: Odmala jsem čelila předsudkům, nikdo ve mě nevěřil
Je jedinou Češkou, která kdy vyhrála prestižní soutěž Miss World. Stalo se to v roce 2006, kdy ještě nosila dívčí jméno Kuchařová...
Číst více
31.01.2019
Miss Princess 2017: Malé princezny si užily parádní finále
Letošní ročník Miss Princess je minulostí. Všem, kdo snad podobnému soutěžení malých holčiček nefandí, bychom poradili jediné:...
Číst více
29.03.2017 |
Praha 1
Ladislav Špaček: Nejhorší složkou etikety je u nás stolování
Když se vysloví jméno Ladislav Špaček, většina z nás si představí seriózního muže, gentlemana a také odborníka na etiketu a...
Číst více
27.01.2017 |
Středočeský kraj
Dva GAYMANI míří na Mr. Gay Europe. Podpoříte je?
Na Mr. Gay Europe žádný Čech ani Slovák dosud neuspěl. Teď míří na desátý ročník soutěže reprezentovat Česko a Slovensko hned dva...
Číst více
08.06.2016
Stránky
1
2
následující ›
poslední »