dcera
Matka s dcerou, které vypadají spíše jako dvojčata. Poznali byste, kdo je kdo?
Hitem sociálních sítí se stala matka s její o 24 let mladší dcerou. Sledující totiž měli velký problém s tím, aby uhodli, kdo je...
Číst více
31.10.2022 | zajímavost
Milada (59): Žárlím na vlastní dceru. Splnila si sen, na který já jsem neměla odvahu
Milada svou dceru miluje nadevše, je jejím jediným dítětem. S manželem Vaškem mají sice pohodový vztah, žádná vášnivá láska už to...
Číst více
06.10.2022
Vlaďka (49): Manžel se zamiloval do kamarádky naší dcery. Jeho chyba mi dala druhou šanci
Vlaďka byla ten typ ženy, který si přál manželství na celý život. Po 25 letech si myslela, že už se nemůže nic pokazit. Jenže...
Číst více
03.10.2022 | povídka
Anna (41): Dceři jsem prohledala pokoj, mé podezření se potvrdilo. Vysmála se mi, cítím se trapně
Několik týdnů sledovala, že s její dcerou není něco v pořádku. Chovala se jinak. Anna to připisovala tomu, že má stres ve škole...
Číst více
29.09.2022 | povídka
Monika Bagárová: Na výchovu malé Ruminky není sama. Z Prahy prchá, nový dům bude u Brna
Mladá zpěvačka se v červenci rozešla se svým bývalým partnerem zápasníkem MMA Makhmudem Muradovem, který je otcem její dvouleté...
Číst více
26.09.2022 | zajímavost
Z Putinovy dcery je kandidátka věd. Její práci si nikdo nedovolil kritizovat
Jekatěrina Tichonovová, označovaná v médiích za mladší dceru ruského prezidenta Vladimira Putina, je kandidátkou fyzikálně...
Číst více
27.05.2021
Sylvester Stallone ukázal své nádherné dcery. Jejich budoucí nápadníci to nebudou mít jednoduché
Slavný americký herec, scenárista a producent Sylvester Stallone má nejen silné ruce, ale také geny. Alespoň to potvrzuje jeho...
Číst více
12.03.2021
Oldřich Nový se ke konci života zavřel v bytě a nikam nevycházel. Nesměl ho nikdo spatřit
Schválně zkusme zavřít oči a představit si největšího elegána první republiky… Jistě - je to Oldřich Nový, je to Kristián, který...
Číst více
28.07.2020
Matka Beatky s TC syndromem: Šok po porodu a odmlčení lékařů. Nyní jsme rádi, že jsme spolu doma
Minulý týden jsme psali o tom, co je Treacher Collins syndrom a nyní se zaměříme na konkrétní příběh rodiny s dvouletou dcerou...
Číst více
27.06.2018 |
Středočeský kraj
Jak zvládnout špatné vysvědčení? Hlavně dítě neděste!
Vysvědčení je tady a s ním i dětské strachy. Linka bezpečí v těchto dnech přijímá o desítky hovorů více, než je obvyklé. Volají...
Číst více
30.06.2016
Stránky
1
2
následující ›
poslední »