Kachní embryo, čerstvý mozek opice či shnilý žralok. Jídla, ze kterých nám je zle, jsou jinde pochoutkou
Kachní embryo, čerstvý mozek opice či shnilý žralok. Jídla, ze kterých nám je zle, jsou jinde pochoutkou

Autor: Martin Chalupa
chalupa@ctidoma.cz
Dobrou chuť, pokud právě obědváte. K cestování samozřejmě patří také objevování kouzla místní kuchyně. Gastronomie, to je také součást kultury. Některé země se však doslova předhánějí v nejpodivnějších pokrmech, které ochutnají jen opravdu otrlí jedinci. O jaké dobrůtky jde?
Dobrou chuť, pokud právě obědváte. K cestování samozřejmě patří také objevování kouzla místní kuchyně. Gastronomie, to je také součást kultury. Některé země se však doslova předhánějí v nejpodivnějších pokrmech, které ochutnají jen opravdu otrlí jedinci. O jaké dobrůtky jde?