Tajemství výroby tavených sýrů: Co vlastně jíme?
Tajemství výroby tavených sýrů: Co vlastně jíme?
Autor: Zuzana Moravová
zuzimorava@seznam.cz
Jak vypadá podnik, kde vznikají potraviny, které běžně kupujeme - třeba tavené sýry? Představujete si obrovské rozlehlé výrobní haly, desítky zaměstnanců v bílých pláštích, kteří jen kontrolují stroje? Jistě, takové provozy se najdou. Mezi nimi se ale prosazují i poměrně malé firmy, kde funguje všechno jinak - a dobře.
Jak vypadá podnik, kde vznikají potraviny, které běžně kupujeme - třeba tavené sýry? Představujete si obrovské rozlehlé výrobní haly, desítky zaměstnanců v bílých pláštích, kteří jen kontrolují stroje? Jistě, takové provozy se najdou. Mezi nimi se ale prosazují i poměrně malé firmy, kde funguje všechno jinak - a dobře.