Kvalita je v surovinách. „Ze škrobu se dobrý sýr nevyrobí,“ říká spolumajitelka rodinné tavírny sýrů
Kvalita je v surovinách. „Ze škrobu se dobrý sýr nevyrobí,“ říká spolumajitelka rodinné tavírny sýrů

Autor: Zdeňka Nezbedová
zdenka.nezbedova@ctidoma.cz
Jak vypadá podnik, kde vznikají potraviny, které běžně kupujeme - třeba tavené sýry? Představujete si obrovské rozlehlé výrobní haly, desítky zaměstnanců v bílých pláštích, kteří jen kontrolují stroje? Jistě, takové provozy se najdou. Mezi nimi se ale prosazují i poměrně malé firmy, kde funguje všechno jinak - a dobře.
Jak vypadá podnik, kde vznikají potraviny, které běžně kupujeme - třeba tavené sýry? Představujete si obrovské rozlehlé výrobní haly, desítky zaměstnanců v bílých pláštích, kteří jen kontrolují stroje? Jistě, takové provozy se najdou. Mezi nimi se ale prosazují i poměrně malé firmy, kde funguje všechno jinak - a dobře.