Sůl ničí vaše srdce i cévy. Platí tedy stále, že je nad zlato?
Sůl ničí vaše srdce i cévy. Platí tedy stále, že je nad zlato?
Autor: Veronika Farářová
fararova@ctidoma.cz
Není žádným tajemstvím, že v našem jídelníčku je až příliš mnoho soli. Nejvíce ji přijímáme prostřednictvím průmyslově zpracovaných potravin, jako jsou masné výrobky, sýry, mořské produkty, konzervy, bramborové chipsy a všelijaké křupky. Z toho plynou rizika, která nás přímo ohrožují na životě. Jak z toho ven?
Není žádným tajemstvím, že v našem jídelníčku je až příliš mnoho soli. Nejvíce ji přijímáme prostřednictvím průmyslově zpracovaných potravin, jako jsou masné výrobky, sýry, mořské produkty, konzervy, bramborové chipsy a všelijaké křupky. Z toho plynou rizika, která nás přímo ohrožují na životě. Jak z toho ven?