zásnuby
Klára (36): Když jsem se dozvěděla, proč si mě partner nechce vzít, nemohla jsem uvěřit vlastním očím
Mladá žena vždy toužila po svatbě, rodině i domě, kde bude snídat na terase a užívat si místní přírody. Když potkala Adama, zdálo...
Číst více
04.06.2023 | povídka
Zásnubní prsten Megan Fox byl upravený tak, aby při sundání působil bolest: Nevěře to nezabránilo
Internet řeší rozchod roku! Megan Fox a Machine Gun Kelly, kteří se zasnoubili loni v lednu, si na oslavu zásnub dokonce připili...
Číst více
17.02.2023 | osobnost
Budoucí nevěsta se těšila na pohádkovou svatbu. Sledující na TikToku ale odhalili, že ji ženich nemiluje
Mladá dívka, která se nedávno zasnoubila, sdílela radostnou novinu se svými sledujícími na sociální síti TikTok. To byla ale...
Číst více
30.01.2023 | zajímavost
Takovou žádost o ruku by asi chtěla zažít jen málokterá z nás. Co všechno umí pánové vymyslet?
Většina žen by jednou v životě chtěla slyšet tu magickou větu „Vezmeš si mě?“ Některé se jí dočkají v běžných kulisách restaurace...
Číst více
03.10.2020
Vezmeš si mě? Žádost o ruku může být pořádný adrenalin i důvod zažívacích problémů
Většina žen by jednou v životě chtěla slyšet tu magickou větu „Vezmeš si mě?“ Některé se jí dočkají v běžných kulisách restaurace...
Číst více
08.08.2019
Šperkům letošního podzimu vládne extravagance
Podzimní období se svými mlhavými rány, která postupem dne ustupují slunečním paprskům, se báječně hodí pro hřejivé a pohodlné...
Číst více
11.10.2018