vyjednávání
Senátor Láska: Babiš zná jen jednu metodu vyjednávání - vyhrožování a vydírání
Nepíše se mi to lehko, protože tohle téma není černobílé. A budete-li chtít, můžete do mě pro tyhle řádky snadno střílet, ale…...
Číst více
14.02.2021
Piráti stále chtějí primátora, nabízejí čtyři radní. Čižinský chce také "vládnout", znovu odmítl ODS
Piráti v Praze přišli s nabídkou pro možné koaliční partnery v Praze, podle které by TOP 09 a STAN a Praha Sobě dostaly po...
Číst více
08.10.2018 |
Praha
Není už to nenažranost? Odboráři se stále nedohodli na růstu mezd ve Škodě Auto
Vyjednávací tým automobilky Škoda Auto se dosud s odboráři nedohodl na přijatelném růstu mezd zaměstnanců. Obě strany se ale...
Číst více
21.03.2018 |
Mladá Boleslav
Námluvy ANO s ODS nevyšly. Babišovi docházejí možnosti, vezme na milost SPD a komunisty?
Pro hnutí ANO nejlepší varianta, pro ODS naprosto nemyslitelná věc. Řeč je o společné vládě techto dvou politických subjektů...
Číst více
25.10.2017 |
Praha
ANO předčasné volby odmítá. Do čela Sněmovny chce Vondráčka, ČSSD už je smířlivější
Bude to pořádný boj poskládat rozdrobenou politickou mozaiku alespoň do nějaké smysluplné podoby, která bude schopná vládnout...
Číst více
23.10.2017 |
Praha
Kalousek: Textovku od Babiše jsem dostal, do Průhonic za ním nepojedu
První povolební vyjednávání už má hnutí ANO za sebou. Předseda KSČM Vojtěch Filip se se zástupci vítěze voleb sešel v neděli ráno...
Číst více
22.10.2017 |
Praha
Průhonice
Mladý muž zachráněn: Vyhrocenou situaci vyřešil vyjednavač
Když policie přijela na místo, byl sebevrah už zraněný. Vyhrožoval, že svůj čin velkým nožem dokončí. Vyjednávání trvalo hodinu...
Číst více
08.08.2017 |
Kladno
Vyjednávání o koalici: ANO, STAN a TOP 09 jsou k dohodě nejblíž, ve hře je i ODS
Včera odpoledne se sešli zástupci tří stran, které vyjednávají o možné budoucí spolupráci ve Středočeském kraji. Vítězné ANO,...
Číst více
10.10.2016 |
Středočeský kraj