vydírání
Důsledky kyberšikany: Od vydírání k nenormálnímu sexuálnímu chování
Typickým příkladem kyberšikany je kauza Modrá velryba, která motivovala k hromadným sebevraždám. Nejčastější jsou ale podvodné...
Číst více
04.06.2024 | zajímavost
Úředník z hygieny před soudem: Mluvil o tom, jak musel platit nadřízeným
Někdejší šéf oddělení pražské krajské hygienické stanice Jiří Pěkný u soudu vypověděl, že musel svým nadřízeným odevzdávat...
Číst více
20.05.2020
Primátor Hřib: Premiér Babiš záměrně blokuje připravené projekty. Vydírat se od něj ale nenechám
Praha produkuje čtvrtinu HDP České republiky, nabízí desítky tisíc pracovních míst. Přesto se premiér Andrej Babiš k metropoli...
Číst více
18.12.2019
Korupce i vydírání. Za manipulace se zakázkami bylo obviněno 9 lidí
Policie obvinila další čtyři lidi a jednu firmu v souvislosti s údajnými manipulacemi zakázek v některých pražských nemocnicích...
Číst více
01.07.2018 |
Praha
Past na děti: Jaké jsou internetové hrozby?
Proč se vlastně bojíme o naše děti na internetu? Poznejte reálné hrozby, které jim v online prostředí hrozí. Rizikům se dá...
Číst více
16.08.2017 |
Středočeský kraj
VÁŠ PŘÍBĚH: Žena mě vydírá dcerou, nechce mi ji půjčovat
"O svatbě se svou současnou ženou jsem od začátku pochyboval, ale vzal jsem si ji, protože jsme spolu čekali dítě a ona mi...
Číst více
21.07.2016
Policie dopadla drogově závislého vyděrače
V minulosti byl stíhaný za násilnou a majetkovou trestnou činnost. V Čelákovicích se střelnou zbraní požadoval peníze od...
Číst více
27.04.2016 |
Brandýs n. Labem
Čelákovice
Majitel benešovské autoškoly padělal lékařské zprávy
Je obviněn nejen on, ale i řada jeho klientů, kteří falešné lékařské zprávy vědomě předkládali městskému úřadu. Majitel některé...
Číst více
01.12.2015 |
Benešov