volby 2016
Ladislav Kos: Úspěch jsem nečekal, Válková mi ani nepoblahopřála
Ladislav Kos převálcoval Helenu Válkovou v senátních volbách v Praze 11. Ta podle všeho prohru těžce nese, Kos si postěžoval, že...
Číst více
19.10.2016
Kdo bude senátorem Prahy 11? Zákaz kamionů je líbivé téma, říká Kos. A Válková raději nereaguje
Vybrat si jediného senátora není vůbec lehké, na Praze 11 postoupili do druhého kola “soupeři” Helena Válková a Ladislav Kos. Se...
Číst více
14.10.2016
Babišovci se radují! Bude Jermanová středočeskou hejtmankou?
Po volebním souboji si nejvíce hlasů voličů získala Jaroslava Jermanová z hnutí ANO. Bujarý výskot začal ve štábu ANO už hodinu...
Číst více
08.10.2016
Senátní volby 2016: Udrží se "Obr", nebo se ocitneme pod Peřinou?
Obhájí o víkendu současný senátor Jiří Oberfalzer z ODS své senátorské křeslo? Ve volbách 2016 se o mandát do horní poslanecké...
Číst více
05.10.2016 |
Beroun
Praha západ
Proč bych měl být hejtmanem zrovna já? Kandidáti odpovídají, co se bude dít po volbách
Volby jsou za dveřmi a je tady poslední předvolební anketa pro kandidáty na hejtmana. Koho si vyberete u voleb, to bude mít...
Číst více
05.10.2016
Sotva vychodila "základku", ale šéfuje středočeskému zdravotnictví
Středočeské zdravotnictví nutně potřebuje vzpruhu. Chybí peníze, chybí lidé, sestry i lékaři odcházejí. Jaký lék na nemocné...
Číst více
04.10.2016 |
Líbeznice
Přímá demokracie nebo můžeme Senát rovnou zrušit! Koho zvolíte na Praze 11?
KOMENTÁŘ – Koho volit do toho Senátu za Prahu 11? Kandidátů je jako hub po dešti, ale rozhodnout se pro jediného se zdá skoro...
Číst více
04.10.2016
Migranti ano, nebo ne? Kandidáti na hejtmana vyjadřují svůj postoj
Migrace a bezpečnost je poslední dobou hlavní téma napříč republikou. Co uděláte pro to, aby se lidé cítili ve svojí zemi...
Číst více
29.09.2016
Žalostná doprava, nelegální imigranti a korupce. Co podle kandidátů na hejtmana trápí kraj nejvíc?
Středočeský kraj pochopitelně trápí celá řada věcí. Ale co kdyby se měla jmenovat jen jedna jediná? Zeptali jsme se kandidátů na...
Číst více
21.09.2016