Vašek Matějovský
Seriál Jedna rodina jde ke dnu. Scénář nové série je paskvil, diváci kritikou nešetří
Seriál Jedna rodina přichází o diváky! Může za to příběh z kliniky reprodukční medicíny, který diváky podle reakcí nebaví. Proč...
Číst více
17.02.2024 | zajímavost
Matějovský v Jedné rodině omylem ukázal, co skrývá v trenkách. Střihač na Nově dostane za uši
V seriálu Jedna rodina se herec Vašek Matějovský objevil poměrně nedávno. Jeho úlohou je získat srdce krásné Patricie Pagáčové,...
Číst více
17.01.2024 | zajímavost
Pokračování seriálu O mě se neboj nebude, říká Arichteva
Úspěšný seriál o bohatém právníkovi a chudé uklízečce s názvem O mě se neboj měl jen osm dílů – a diváci od té doby volají po...
Číst více
17.05.2023 | zajímavost
Přítelkyně Adama Vaculy nechtěně podrazila svou kamarádku v Survivoru: Všem řekla, že má Johanka imunitu
Všichni účastníci Survivoru už jsou dávno doma a z tepla domova sledují, jak jejich počínání v Dominikánské republice zachytila...
Číst více
07.04.2023 | zajímavost
Matějovský přiznal, že je od návratu ze Survivoru pod léky: Koleno si zranil při milostných hrátkách
Survivor už zná své první odpadlíky. Mezi nimi je i Vašek Matějovský, který neprohrál v duelu, musel ale odejít kvůli zdravotním...
Číst více
28.02.2023 | zajímavost
Vašek Matějovský v Čechách míří do nemocnice! Proč není na Survivoru?
Idol žen ze seriálu O mě se neboj Vašek Matějovský končí v soutěži Survivor. Podle sociálních sítí už je dokonce zpátky v Čechách...
Číst více
16.02.2023 | zajímavost
Proč nehraje Veronika Arichteva ve Zlaté labuti? Může za to Bisi
Herečka Veronika Arichteva se divákům nedávno připomněla v seriálu O mě se neboj, kde si zahrála po boku Vaška Matějovského...
Číst více
13.02.2023 | zajímavost
Vyřazená Soňa ze Survivoru přichystala pomstu: Tvrdí, že celebrity z kmene Hrdinů berou kokain a steroidy
Drsná reality show Survivor už ukazuje svou odvrácenou stranu. Soutěžící Soňa Sedláčková, která zoufale toužila v souboji ještě...
Číst více
08.02.2023 | zajímavost
V Survivoru se schyluje k souboji moderátorů: Vašek Matějovský vyškolí Novotného
Nová série Survivoru odstartovala už ve středu na Voyo. Pokračovat bude dnes dalším dílem. Diváci u televizních obrazovek si musí...
Číst více
26.01.2023 | zajímavost
Vašek Matějovský v drsné reality show Survivor: Kdo mu bude největší konkurencí i přítelem?
Televize Nova postupně odhaluje účastníky nové řady reality show Survivor. Principem drsného pořadu je vysazení skupiny lidí na...
Číst více
14.01.2023 | zajímavost
Stránky
1
2
3
následující ›
poslední »