skupina
Frontman The Silver Spoons: Kámoši volali, že jsem v televizi. Já šel domů brečet, nemohl jsem si koupit ani housku
Kdyby se jeho příběhu chytli hollywoodští producenti, možná už dnes by z života frontmana skupiny The Silver Spoons Augustina...
Číst více
30.07.2019
Když smrt přijde příliš brzy: Legendární kapely, které zasáhlo předčasné úmrtí frontmana
Zpěváků a vůbec hudebníků, kteří zemřeli předčasně, je samozřejmě mnoho. Připravili jsme pro vás výběr těch nejdůležitějších, bez...
Číst více
03.05.2019 |
Praha
Lukrativní pozemky získala skupina Penta. Je náhoda, že její firmy a radnice k sobě mají blízko?
Městská část Praha 6 chtěla na lukrativních pozemcích areálu Na Dračkách stavět byty. K dispozici k tomu má tři miliardy v...
Číst více
23.05.2018 |
Praha
Nemáte rádi hudbu? V pohodě, možná jen trpíte muzikální anhedonií
Pouštíte si moc rádi hudbu, pobrukujete si do rytmu a koncerty vašich oblíbených kapel jsou pro vás nedocenitelné. Nebo jste snad...
Číst více
19.06.2017 |
Středočeský kraj
Na Mělnicku se lidé bojí darovat krev. Plazmu tam nemají skoro vůbec
Na Mělnicku je dlouhodobý nedostatek dárců krve. Jak je to možné a proč je jich čím dál tím méně i jinde? Nikdo navíc nechce...
Číst více
15.03.2017 |
Mělnicko
Mělník jsem prošel křížem krážem, říká zpěvák Václav Mokrý
Mělnický rodák Václav Mokrý je hrdý patriot, na rodný Mělník nedá dopustit. Zanedlouho o něm ještě hodně uslyšíte, zpívá s...
Číst více
30.11.2016 |
Mělník
Na pořádnou party přijeďte do Zdib. Obec slaví 750 let
Chcete se pobavit, zažít něco výjimečného, poznat nové lidi nebo dát řeč se starými známými? Zastavte se ve Zdibech. Budou slavit...
Číst více
14.09.2016 |
Zdiby