skaut
Jan Farský: Babiš lhal tolikrát, že se divím, že mu ještě někdo věří
Premiér v demisi Andrej Babiš je všechno možné, jenom ne člověk, který by nebudil rozruch. Skandálů je kolem něj tolik, že už se...
Číst více
09.03.2018 |
Praha
Být skautem je trendy! Neváhejte, nováčky právě přibírají
"Tradice skauta se mi líbí, a proto jsem byl potěšen, že si ho můj syn vybral sám. Vnímám, jak ho skauting posiluje a rozvíjí v...
Číst více
28.09.2016
Děti s ADHD nepotřebují unavit, potřebují si odpočinout
Děti s ADHD potřebují denně vybít spoustu energie, to si myslí většina lidí včetně jejich rodičů. Psychologové však varují, je to...
Číst více
26.09.2016
Skauti pochodovali přes Brdy, prohlédněte si naši fotogalerii
V sobotu se vydali na pochod. Vy teď můžete ochutnat jediněčnou atmosféru zimní procházky a dozvědět se trochu víc o každoroční...
Číst více
26.01.2016 |
Kytín
Mníšek pod Brdy
Vestec: Světélka, koledy a fotbalisté v Betlému
Před štědrým dnem se ve Vestci konalo vánoční setkání. Skauti rozdávali Betlémské světlo, popíjelo se svařené víno a krásným...
Číst více
24.12.2015 |
Vestec
Skauti slavnostně zakončí jubilejní výstavu
Výstava k 80. výročí založení skautingu v Kralupech nad Vltavou skončí v neděli 8. listopadu, o den dříve proběhne její...
Číst více
05.11.2015 |
Kralupy nad Vltavou
FOTO: Je jim 80 let a hrdě se vystavují
Skauti z Kralup nad Vltavou ze střediska Střelka vystavují v tamním městském muzeu, protože slaví 80. výročí založení prvního...
Číst více
14.09.2015 |
Kralupy nad Vltavou
Průmyslové město plné poezie
Letos se koná již 20. ročník Seifertových Kralup. Průmyslové Kralupy jsou totiž významně spojeny právě se jménem básníka...
Číst více
10.09.2015 |
Kralupy nad Vltavou
Je jim osmdesát a ještě se vystavují
Nová výstava, která začne ve čtvrtek 10. září v kralupském muzeu, je připravena k 80. výročí založení oddílu kralupských skautů.
Číst více
09.09.2015 |
Kralupy nad Vltavou