senátor
Marek Hilšer
Marek Hilšer je lékař, vysokoškolský pedagog i občanský aktivista. Od roku 2007 působí na 1. lékařské fakultě Univerzity Karlovy...
Číst více
29.11.2022 | osobnost
Kartářka předpověděla vývoj senátních voleb. Dokáže Babišova figurka Nagyová porazit Vystrčila a bude Okamura slavit?
Sázkaři tipují, že Miloš Vystrčil mandát na Jihlavsku obhájí proti obžalované Janě Nagyové. Podle kurzů se bude dařit i ostatním...
Číst více
30.09.2022 | analýza
Sebral Čechům fotbal! Arenberger u lidí skončil dřív, než stihl cokoli rozhodnout
Když jsme v pátek večer komentovali turbulentní změnu názorů nového ministra zdravotnictví Petra Arenbergera, začal mnohým Čechům...
Číst více
11.04.2021
Marek Hilšer: Byl bych lepší prezident než Miloš Zeman
Mnozí ho před volbou prezidenta v roce 2018 neznali, jiní o něm slyšeli tak nějak okrajově. Přesto se stal možná nejpříjemnějším...
Číst více
05.09.2019
Senátor Růžička: Budu u blokády Pražského hradu, omezování svobody je nepřípustné
Senátor za TOP 09 a STAN a zastupitel na Praze 6 Jiří Růžička se zúčastní akce s názvem "Blokáda hlavního vstupu Pražského hradu...
Číst více
01.02.2019 |
Praha
Senátor Hampl: Než začne prezident mluvit o chybách druhých, měl by si udělat pořádek u sebe
Prezident Miloš Zeman opět rozbouřil už tak neklidné vody české politiky. Odmítl jmenovat dva profesory přesto, že soud mu jasně...
Číst více
21.01.2019
Starosta Čáslavi a senátor Jaromír Strnad: Hnutí ANO mi nevadí, ale Babišovi nevěřím
Už v říjnu budeme rozhodovat o tom, kdo nás bude v rámci měst a obcí zastupovat další čtyři roky. V Čáslavi se na druhou obhajobu...
Číst více
28.06.2018 |
Čáslav
Senátor Jiří Růžička: Učitelům bych nabídl plat 36 tisíc
Kdyby žil Jiří Růžička ve středověku a jako rytíř porazil své soky na kolbišti stejně, jako je nedávno zničil v senátních volbách...
Číst více
26.10.2016
Ladislav Kos: Úspěch jsem nečekal, Válková mi ani nepoblahopřála
Ladislav Kos převálcoval Helenu Válkovou v senátních volbách v Praze 11. Ta podle všeho prohru těžce nese, Kos si postěžoval, že...
Číst více
19.10.2016
Současní starostové, odpůrci imigrantů, nebo třeba lékař. Koho pošlete do Senátu na Mělnicku?
Senátní volby se kvapem přiblížily, volit budeme ve dvou kolech, a to 7. a 8. října, následně potom 14. a 15. Už máte svého...
Číst více
06.10.2016 |
Mělnicko
Stránky
1
2
následující ›
poslední »