sebevraždy
Školství musí být hlavní priorita, roste riziko domácího násilí i sebevražedných sklonů u dětí, tvrdí autoři petice
Pod peticí je podepsaná Ing. Mariana Čapková, ale celý text vychází z platformy koroNERV-20. Ten se pokouší apelovat na vládu v...
Číst více
05.02.2021
Stovky psů ve vrhly z jediného mostu. Skotský most psích sebevrahů láká milovníky záhad
Pokud byste se rozhodli - až to podmínky dovolí - vydat na průzkum malebné krajiny okolí skotského města Dumbarton, bude dobré...
Číst více
08.04.2020
Mladý muž zachráněn: Vyhrocenou situaci vyřešil vyjednavač
Když policie přijela na místo, byl sebevrah už zraněný. Vyhrožoval, že svůj čin velkým nožem dokončí. Vyjednávání trvalo hodinu...
Číst více
08.08.2017 |
Kladno
Děti už se bojí vysvědčení. Odsoudíte je jako flákače, nebo jim pomůžete?
Tíseň, strach a stres. Málokterý rodič si přeje, aby jeho dítě prožívalo ve škole tyto pocity. Jenže právě to je teď realitou pro...
Číst více
22.06.2017 |
Praha
Mlékojedy: Nové zabezpečení na prokleté trati
Vzhledem k sérii neštěstí na vlakové trati v Mlékojedech se vybuduje nová železniční zastávka s chráněným přechodem. Je ale...
Číst více
08.06.2017 |
Neratovice
Modrá velryba útočí na děti. Jak funguje sebevražedná hra a kde se vzala?
Internetová hra zvaná Modrá velryba, která má nabádat děti k sebevraždě, dorazila podle mnohých do České republiky. Podívejte se...
Číst více
14.04.2017 |
Středočeský kraj
Do Benešova přijede Preventivní vlak
V Benešově se na 3 dny zastaví speciální preventivní vlak. Ukáže dětem, jak se správně chovat v železniční dopravě a jak předejít...
Číst více
05.09.2016 |
Benešov
Má sestra spáchala sebevraždu. Nikdy si to neodpustím
Ten den se mi k ní jít nechtělo. Odkládala jsem to, až poklidím, až uvařím. Když jsem ji našla, už se mi ji nepodařilo oživit...
Číst více
16.06.2016