roztroušená skleróza
Veronika (32): O roztroušené skleróze jsem neměla tušení. Za jednu věc ale stále nepřestávám děkovat
Roztroušenou sklerózu má od svých jednadvaceti let. Přibližně měsíc po narozeninách začala Veronika ztrácet zrak. Trvalo několik...
Číst více
08.07.2021
Neustálou únavu nepodceňujte. Může jít o příznaky vážné choroby
Jsem unavený, vystresovaný, na nic nemám energii. Takové věty jsme zvyklí ve svém okolí slýchat často, proto jim už ani...
Číst více
31.12.2019
Jste stále unaveni? Nic nepodceňujte, může jít o příznaky vážné choroby
Jsem unavený, vystresovaný, na nic nemám energii. Takové věty jsme zvyklí ve svém okolí slýchat často, proto jim už ani...
Číst více
03.12.2019
Jste stále unaveni, což většinou znamená problém. Může jít o příznaky vážné choroby
Číst více
04.10.2019
Jste stále unaveni? Může jít o příznaky vážné choroby
Číst více
11.04.2019
Pacienti s roztroušenou sklerózou se k nemoci často nechtějí přiznat. Dávno neplatí, že každý skončí na vozíku
V loňském roce se přes tři tisíce lidí zúčastnily Maratónu s roztroušenou sklerózou. Letos jsme se na akci, během které jsou na...
Číst více
15.03.2019 |
Praha
"Roztroušená skleróza je nemoc, která může potkat každého z nás," říká autorka knihy Mysli na nesmysly
“Kdybych se nenarodila, byla bys zdravá” . Tak se jmenuje povídka z knihy Michaely Dočkalové, která reflektuje zkušenosti s...
Číst více
22.11.2018
Jakub Voráček: Do čtyř let jsem jen koktal, snad na tom můj syn bude lépe
I když letos chyběl na mistrovství světa, kde jinak pravidelně startuje, na nudu si rozhodně stěžovat nemůže. Jakub Voráček si...
Číst více
31.05.2018 |
Praha
Jakub Voráček: Ve Státech je charita součástí kultury. Pokud máš úspěch, společnosti to vracíš
Pokud byste nesledovali hokej a neznali ho, pak jen těžko poznáte, že se jedná o jednoho z nejlepších českých hokejistů...
Číst více
21.07.2017 |
Středočeský kraj
Kolínská aukce pro Domov klientů s roztroušenou sklerózou: Kam vlastně půjdou peníze?
V květnu odstartuje v Kolíně aukce pro Domov sv. Josefa v Žirči, jenž je jediným nestátním zařízením pro klienty s roztroušenou...
Číst více
05.03.2017 |
Kolín
Stránky
1
2
následující ›
poslední »