roztroušená skleróra
Roztroušená skleróza nemá se stárnutím nic společného. Na vině může být i nedostatek vitamínu
Roztroušená skleróza začíná většinou mezi 20. a 40. rokem života. Co to vlastně je roztroušená skleróza? V úvodní fázi jde...
Číst více
13.07.2023 | zajímavost
Libuše (33): Příznaky roztroušené sklerózy jsem ignorovala. Měla jsem ale štěstí, na rozdíl od kamarádky
Libuši (33) z Kralup nad Vltavou diagnostikovali lékaři roztroušenou sklerózu na konci loňského roku. „Zničehonic jsem přestala...
Číst více
02.06.2023 | povídka
Hodiny na toaletě a ani kapka. Může jít o předzvěst nevyléčitelné nemoci
Problémy s močením souvisí většinou s nachlazením nebo záněty. Pokud ale potíže trvají i několik týdnů a necítíte ani bolest, ani...
Číst více
25.05.2023 | zajímavost
Kluk Puk opět naděloval. V Mikulově se vybralo přes milion korun
Fotbalový tým Nadace Jakuba Voráčka sice loňské vítězství v charitativním turnaji Hokejky pro Kluka Puka, který se konal v sobotu...
Číst více
27.06.2018 |
Praha
Voráček soutěžil s pacienty v Klimkovicích. Nadaci věnoval dalších 88 tisíc dolarů
Hokejista Jakub Voráček společně se svojí sestrou Petrou Klausovou již potřetí pozvali členy eReS týmu ČR na neformální setkání,...
Číst více
11.06.2018 |
Praha
Blahodárná třezalka: Přírodní antibiotikum, které pomáhá léčit obrnu i roztroušenou sklerózu
Třezalka je velmi oblíbenou bylinkou se spoustou přezdívek. Získala je především díky svým pozitivním účinkům na zdraví. Proč je...
Číst více
27.05.2017 |
Středočeský kraj