rodina
Jak získat vyšší alimenty? Pokud je otec flákač, soud mu může pořádně zavařit
Zásadní pravidlo výživného zní, že by měla být dítěti zachována stejná životní úroveň, jako by se rodiče nerozešli. Podle toho se...
Číst více
14.12.2023 | zajímavost
Dva rodiče jsou pro dítě málo, potvrdili odborníci. Naši předci na to šli jinak, díky tomu neznali deprese
V západní kultuře padá tlak spojený s péčí o děti většinou na bedra rodičů, což však může vést k jejich vyčerpání, depresím a...
Číst více
02.12.2023 | zajímavost
Nevěru mi manžel odpustil, dorazilo ho něco mnohem horšího. Rozvedli jsme se, říká Leona
Jedno přísloví říká, že lež má krátké nohy a že s pravdou dojdete nejdál. Paní Leona už si to ale nemyslí. Jeden jarní večer měla...
Číst více
22.09.2023 | povídka
Pan Slepice Jaroslav Čejka neopustil matku, ani když zemřela. Jejich vztah byl hodně za hranicí běžných norem
Tanečník a mim Jaroslav Čejka je sice již bezmála celý rok v uměleckém nebi, ale na jeho představení lze jen těžko zapomenout. Do...
Číst více
05.09.2023 | osobnost
V posteli po mě chtěl divné věci. Alena (58) popsala experimenty s elektřinou do těla
Manželství bez větších šrámů, které ale skončilo rozvodem. Jak je to možné, když vše klapalo? Alena nehodlala akceptovat některé...
Číst více
25.08.2023 | povídka
Utekl jsem ze svatby, tchán mi řekl pravdu o své dceři. To by nikdo nezvládl, říká Ivan (30)
Den, který měl být nejšťastnější v jeho životě, se změnil v noční můru. Jen pár hodin před svatbou si ho vzal stranou jeho...
Číst více
28.07.2023 | povídka
Tvrdil, že je neplodný, teď jsem těhotná, říká Tamara (27). Pátrala a odhalila jeho druhý život
Když se seznámili, byla to velká sláva. Tamara totiž mužům nevěřila, několikrát se ošklivě zklamala. Tomáš pro ni byl jako...
Číst více
21.07.2023 | povídka
Za neplodnost může i jízda na kole, říká lékař. České páry nemají dobré vyhlídky
Poprvé otěhotněly bez problémů, druhé dítě se ale počít nedaří – s takzvanou sekundární neplodností se potýká až 1 z 5 českých...
Číst více
18.07.2023 | zajímavost
Manžel po mě chtěl trojku, na můj návrh ale neměl koule. Zbabělec, říká Anežka (36)
Za dobrotu na žebrotu. Nikdy se nechtějte zavděčit chlapovi, protože to, co navrhne on, může být ve vašem lehce pozměněném podání...
Číst více
14.07.2023 | povídka
Rodiče z nich vychovali zabijáky: Malé děti, které se mstily na vlastní rodině
Většina z nás si přestavuje, že si své dítě vychováme k dokonalosti. Pravidelnou a poctivou péčí mu vyšlapeme cestu k úspěchu,...
Číst více
11.07.2023 | zajímavost
Stránky
1
2
3
4
5
6
7
8
9