registr očkování
Jak jsem nechal očkovat maminku: Boj s pastmi ministerstva zdravotnictví a skvělý personál v nemocnici
Jako mnoho synů a dcer jsem na sebe vzal zodpovědnost a v pátek ráno v 8 hodin jsem se svou třiaosmdesátiletou maminkou usedl k...
Číst více
19.01.2021
Systém pro očkování dává k dispozici citlivé údaje i rodná čísla firmám pro marketingové účely. Za to má být Dzurilla vyznamenán?
Senior se nemůže na očkování proti covidu-19 objednat jinak, než že se přihlásí přes rodné číslo. A navíc odsouhlasí, že poskytne...
Číst více
19.01.2021
Ministerstvo zdravotnictví nezabezpečilo data seniorů. Ignorují platnou legislativu, říká předseda Pirátů Bartoš
V pátek byl spuštěn registr očkování proti nemoci covid-19, nejprve pro seniory starší 80 let. Od samého začátku se však potýká s...
Číst více
18.01.2021
Superministr Havlíček by si měl odpočinout, nepozná ani rodné číslo. Nedostatek spánku škodí duševnímu zdraví
Na jednoho člověka je toho moc. Karel Havlíček řídí ministerstvo průmyslu a obchodu i ministerstvo dopravy, do toho musí neustále...
Číst více
17.01.2021
Blatný se chválí, ale senioři se objednat na očkování nemohou, ministerstvo zdravotnictví dalo na Facebook pejska
Víte o někom, komu se podařilo objednat se na očkování? Dělat si legraci ze seniorů a stresovat je nefunkčním objednávacím...
Číst více
16.01.2021
Andrej Babiš něco zkusí, a když to nevyjde, svalí vinu na podřízené, říká politolog Jiří Pehe
Za každou cenu co nejvíce očkovaných v co nejkratší době. Taková je strategie vlády. Jde o čísla. Odpovědnost nese premiér Andrej...
Číst více
15.01.2021
Termín na očkování proti covidu si senioři zatím nevyberou. Systém rezervací od začátku nefunguje
Stát dnes spustil centrální registr na očkování proti nemoci covid-19. I když slovo spustil je v tomto případě příliš odvážné...
Číst více
15.01.2021