psoriáza
Suchá popraskaná kůže a svědění: Jak nepříjemným příznakům psoriázy předejít?
Pokud máte na kůži suché skvrny, které nepříjemně svědí a jsou začervenalé, je možné, že trpíte psoriázou. Jde o nepříjemné...
Číst více
21.10.2022 | zajímavost
Suchá kůže může být příznakem mnohem vážnějších zdravotních problémů
S vysušenou pokožkou na těle nebo obličeji se čas od času potýká asi každý z nás. Tento problém bychom ale rozhodně neměli...
Číst více
14.11.2021
Otakar (39): Lidé se mi kvůli mé nemoci smáli. A manželka? Ani se neptejte, jak se zachovala
Už téměř čtyřicet let se Otakar potýká s lupénkou. Během té doby vyzkoušel všechny možné způsoby léčby, nemoc ale přesto ovládala...
Číst více
03.10.2021
Otakar (39): Lidé se mi smáli kvůli mé nemoci. A manželka? Vůbec se neptejte, jak se zachovala
Už téměř čtyřicet let se Otakar potýká s lupénkou. Během té doby vyzkoušel všechny možné způsoby léčby, nemoc ale přesto ovládala...
Číst více
14.09.2021
Otakar (39): Smáli se mi kvůli mé nemoci. A manželka? Ani se neptejte, jak se zachovala
Číst více
22.08.2021
Václav (66): Lidé se ke mně bojí přiblížit, aby něco nechytli. Nejhorší je to v létě
Už od svých 23 let se pan Václav (66) z Koutu na Šumavě potýká s lupénkou (psoriázou). Přestože jej tato autoimunitní kožní...
Číst více
05.08.2021
Otakar (39): Lidé se mi smáli kvůli mé nemoci. A manželka? Ani se neptejte, jak se zachovala
Číst více
13.07.2021
Lupénka není jen onemocnění kůže. Psoriatická artritida bolí tak moc, že člověk nemůže ani spát
Lupénka neboli psoriáza je neinfekční onemocnění, které je způsobeno zánětlivou reakcí imunitního systému. Nejčastěji se...
Číst více
28.01.2021
Lupénka jako nejrozšířenější kožní nemoc: Jak vlastně vzniká a co ji vyvolává?
Kožní nemoci jsou vždy velmi nepříjemné, ovšem kdybychom hledali tu, která na těle udělá nejvíce neplechy, pak je to určitě...
Číst více
17.10.2017 |
Praha