porodnice
Jak rodily naše prababičky? Na poli, ve stodole i daleko bizarnějším způsobem
Dnešní maminky přicházejí do porodnic obvykle s plným seznamem nejrůznějších požadavků, které jim lékaři rádi splní, pokud tomu...
Číst více
25.01.2024 | zajímavost
Porodnice smrti: U dvou novorozenců bylo zjištěno poranění mozku, u jednoho z nich navíc zlomeniny rukou
V odpoledních hodinách byla na porodním oddělení nemocnice v Sušici zjištěna smrt dvou novorozenců ženského pohlaví. Obě holčičky...
Číst více
10.03.2023 | zajímavost
Výběr porodnice neodkládejte. Na co je dobré se zaměřit a podle čeho poznáte tu nejlepší?
Vybrat si vhodnou porodnici, to vypadá pro mnoho českých rodin velmi často jako nadlidský úkol. Míst není zrovna nadbytek, navíc...
Číst více
21.06.2019
Ředitel porodnice v Podolí: Porodních asistentek si velmi vážím, ty militantní ale nechápu
Už 18 let vede Jaroslav Feyereisl jako ředitel největší porodnici v České republice. Dětský pláč zde jen tak neutichne, protože...
Číst více
12.10.2018 |
Praha
VÁŠ PŘÍBĚH: V porodnici mě málem zabili. Další dítě už mít nechci
Jak můžou porodníci rodit, když nás ženy neposlouchají? Je mi 24 let, jmenuju se Martina a bydlíme s manželem u Neveklova. Rodila...
Číst více
09.06.2016 |
Neveklov
Sára Saudková otevřela rekonstruovaný Ústav mateřství v Krči
Známá fotografka a ministr zdravotnictví přestřihli pásku v gynekologicko-porodnickém oddělení Thomayerovy nemocnice. Investice...
Číst více
14.03.2016
Benešovské maminky fotografují nenarozené děti
Nemocnice Rudolfa a Stefanie pořídila nový 4D ultrazvuk, který umožní pořízení fotografie plodu od 28. týdne těhotenství...
Číst více
13.02.2016 |
Benešov
Mělnická porodnice bude přes svátky dva týdny zavřená
Od 23. prosince do 4. ledna 2016 bude uzavřeno Gynekologicko-porodnické oddělení a také Neonatologie v nemocnici na Mělníku. Víme...
Číst více
13.12.2015 |
Mělnicko
Mělník
Opravdu se mají maminky bát rodit na Vinohradech?
Nedávno ČT2 uveřejnila dokument režisérky Eriky Hníkové Pět zrození, který měl ukázat, jak je na tom české porodnictví. Natáčelo...
Číst více
25.11.2015 |
Dolní Počernice
V nemocnici Rudolfa a Stefanie proběhl letošní tisící porod
"Benešovská porodnice pro mě byla jasná volba a nezklamala mne. Doktoři i sestřičky v porodnici byli opravdu úžasní a velmi...
Číst více
22.11.2015 |
Benešov
Stránky
1
2
následující ›
poslední »