NHL
Legendární Dominik Hašek: Žádná síň slávy pro ruské hokejisty v NHL. Propagují zabíjení ukrajinských dětí
Ruští hráči v NHL by neměli být vyznamenáni, pokud neodsoudí válku a zabíjení na Ukrajině. Každé vystoupení ruského občana je...
Číst více
23.07.2024 | zpráva
Jakub Voráček: Můj nejlepší dárek byly hokejové rukavice, miloval jsem je
V devíti či deseti letech se hokejový útočník Jakub Voráček z Philadelphie dočkal vysněného dárku. Našel pod stromečkem přesně...
Číst více
27.12.2019
Žralok mezi žraloky. Tomáš Hertl se odměnil za povedenou sezonu svatbou a novým bydlením
Hokejový útočník Tomáš Hertl se za úspěšnou sezonu v NHL odměnil s přítelkyní Anetou Netolickou dovolenou na ostrově Bora-Bora,...
Číst více
14.06.2019
Tomáš Plekanec: Letos jsem byl spíš ponořený do knížek kanadského rodinného práva
Hokejový útočník Tomáš Plekanec bude po návratu z NHL působit v tomto ročníku v prvoligovém Kladně a na střídavé starty bude...
Číst více
27.11.2018 |
Kladno
Ondřej Pavelec: Chytat budu jedině v NHL, jinak si najdu jinou práci
Sportovní kariéru si podle svých slov bez chytání v NHL už nedovede dál představit. Ondřej Pavelec podobně jako po loňské sezoně...
Číst více
09.07.2018
Jiří Tlustý: Každý hokejista opravdu není dobrým trenérem
Prožil skutečně bohatou kariéru, ovšem její konec hodně limitovalo zraněné zápěstí. Právě proto se Jiří Tlustý rozhodl své zdraví...
Číst více
15.06.2018 |
Praha
Jakub Voráček: Do čtyř let jsem jen koktal, snad na tom můj syn bude lépe
I když letos chyběl na mistrovství světa, kde jinak pravidelně startuje, na nudu si rozhodně stěžovat nemůže. Jakub Voráček si...
Číst více
31.05.2018 |
Praha
Andrej Nestrašil: Zpátky do NHL? Co se má stát, to se stane, nehrotím to
Hokejista Andrej Nestrašil už hodil za hlavu zklamání z toho, že na něj nezbylo místo v týmu pro olympijské hry v Pchjongčchangu...
Číst více
10.05.2018 |
Příbram
Jágr: Musím oblbnout mozek, což se mi daří celkem dobře
Hokejový útočník Jaromír Jágr neprožívá zrovna nejvydařenější sezonu v kariéře. Šestačtyřicetiletý legendární hráč předčasně...
Číst více
27.03.2018 |
Kladno
Karolína Gudasová: Žena v domácnosti jsem, ale jen po hokejovou sezonu
Těsně před vánočními svátky jsme vám přinesli rozhovor s hvězdným brankářem Philadelphie Flyers Michal Neuvirthem. Muzikálová...
Číst více
15.01.2018 |
Praha
Stránky
1
2
následující ›
poslední »