Natálie Halouzková
Seriál ZOO a O mě se neboj pod jednou střechou: Drsná právnička bydlí s nevěrnicí Mínou
S dobrými seriály se na podzim roztrhl pytel. Diváci mohl volit například mezi populární ZOO, novinkou O mě se neboj nebo Dobrými...
Číst více
26.12.2022 | osobnost
Seriál ZOO: Pravda o tom, kam zmizela Mína. Viděl jsem ji v televizi, říká Mařenka
V seriálu ZOO se teď změnilo osazenstvo a diváci jsou z toho trochu rozčarovaní. Stará parta je fuč, a ačkoliv někteří by se měli...
Číst více
18.12.2022 | zajímavost
Konec! Seriál Dobré zprávy nezachránila ani talentovaná zrzka: Drahé kulisy se bortí jako domeček z karet
Když se na podzim rozhodla televize Prima uvést nový seriál Dobré zprávy, kam nasadila několik známých a oblíbených tváří,...
Číst více
08.11.2022 | osobnost
Navážou Dobré zprávy na úspěch seriálu ZOO? Natálie Halouzková září jako nikdy předtím. Tohle ale divákům vadilo
Ve středu uvedla FTV Prima první díl nového seriálu Dobré zprávy, ve kterém si hlavní roli zahrála Natálie Halouzková. Jde o...
Číst více
28.10.2022 | osobnost
V seriálu Dobré zprávy hraje ráznou holku. Ve skutečnosti má Natálie Halouzková na muže specifické požadavky
Natálie Halouzková je vycházející seriálovou hvězdou. Upozornila na sebe už v populárním filmu Všechno nebo nic, kde si zahrála...
Číst více
03.10.2022 | osobnost