milenka
Anna Nahowská: Příběh dámy, která si na čas podmanila císaře
Říkalo se mu „osamělý monarcha“, protože jej opustila manželka Alžběta. Císař František Josef byl ale muž, který měl rád ženy, a...
Číst více
11.06.2024 | zajímavost
Odstěhoval se manžel k milence a nedá vám ani korunu? Jděte k soudu
Když se chlap zblázní, těžko se dýchá , zpívá Monika Absolonová ve své známé písni. Tomu rozumí i naše čtenářka Jitka K. (32),...
Číst více
02.04.2024 | zajímavost
Přistihla jsem manžela s milenkou, dělali to. Čekal mě ale ještě větší šok říká Renata (32)
Proč se brali? To nikdo netuší. Zřejmě ani oni dva. Renáta a Petr jsou každý z „jiného těsta“, což se začalo projevovat velmi...
Číst více
08.09.2023 | povídka
Svobodný císař Rudolf II. měl třicet let stejnou milenku: Hraběnka Stradová mu dávala to, co jiné ženy nedokázaly
Císař Rudolf II. měl zálibu v panenských milenkách, dokonce je nechával unášet a přivážet až do paláce. Kromě takových dívek se...
Číst více
10.08.2023 | zajímavost
Partner mě přistihl v posteli s milencem. Pak udělal něco, co mě dostalo, říká Lea (32)
Tihle dva se neměli nikdy brát. Lea s Kamilem byli každý úplně jiný a nikdo z jejich okolí nechápal, proč uspořádali veselku...
Číst více
07.07.2023 | povídka
Polský král August II.: Silný se ve své milostné vášni nezastavil ani před vlastní dcerou
Polský král August II. Silný nevynikal ani v politice, ani na bitevním poli. O to důsledněji se věnoval ženám a lásce, přičemž...
Číst více
01.03.2023 | zajímavost
Nachytala jsem manžela s mladou milenkou. Jeho reakce mě totálně uzemnila, říká Iva (50)
Důvěřuj, ale prověřuj. Toto rčení by si mohla paní Iva (51) zarámovat a každý den se na něj dívat. Stalo se totiž součástí jejího...
Číst více
25.11.2022 | povídka
Milenku bych manželovi odpustila. Tohle ale bylo moc, chtělo se mi brečet, přiznává Tamara (46)
Mnoho věcí dokázala tolerovat. Tamara tvrdí, že by svému manželovi odpustila i milenku, pokud by ji podváděl "správně". Ovšem...
Číst více
24.11.2022 | povídka
Anežka (28): Kdybych věděla, co přijde, nikdy mu rodinu nerozbíjím
Anežka se zamilovala do Radka, který už jednu rodinu měl. Sotva dvouleté dítě večer opouštěl, aby si užil divoké chvíle se svou...
Číst více
14.10.2022 | povídka
Vlaďka (49): Manžel se zamiloval do kamarádky naší dcery. Jeho chyba mi dala druhou šanci
Vlaďka byla ten typ ženy, který si přál manželství na celý život. Po 25 letech si myslela, že už se nemůže nic pokazit. Jenže...
Číst více
03.10.2022 | povídka
Stránky
1
2
následující ›
poslední »