matka
Romská babička dělá drahoty. V azylovém domě se cítí lépe než u dětí
Je to tragédie, když několikanásobná matka musí žít v azylovém domě. Romská seniorka, která porodila šest dětí, může skončit pod...
Číst více
10.04.2024 | zajímavost
Ženy po třicítce jsou lepší matky, říká studie
Dnes už nikoho nepřekvapí, když žena svého prvního potomka porodí po třicítce, některé dokonce po čtyřicítce. Rodičky zkrátka...
Číst více
13.04.2023 | zajímavost
Zesnulou matku schovávala v mrazáku 10 let. Důvody fakt nepochopíte
Policie zadržela ženu, která deset let schovávala v mrazáku tělo své zesnulé matky. Své počínání Japonka vysvětlovala obavou, že...
Číst více
20.01.2023 | zajímavost
Zabila jsem své dvě děti, manžel se chtěl rozvést, řekla dispečerovi Brandi Worley
Vražedkyně Brandi Worley volala 17. listopadu 2016 na tísňovou linku, aby se přiznala, že pobodala a zavraždila své dvě děti...
Číst více
19.11.2022 | zajímavost
Matka s dcerou, které vypadají spíše jako dvojčata. Poznali byste, kdo je kdo?
Hitem sociálních sítí se stala matka s její o 24 let mladší dcerou. Sledující totiž měli velký problém s tím, aby uhodli, kdo je...
Číst více
31.10.2022 | zajímavost
Milada (59): Žárlím na vlastní dceru. Splnila si sen, na který já jsem neměla odvahu
Milada svou dceru miluje nadevše, je jejím jediným dítětem. S manželem Vaškem mají sice pohodový vztah, žádná vášnivá láska už to...
Číst více
06.10.2022
Anna (41): Dceři jsem prohledala pokoj, mé podezření se potvrdilo. Vysmála se mi, cítím se trapně
Několik týdnů sledovala, že s její dcerou není něco v pořádku. Chovala se jinak. Anna to připisovala tomu, že má stres ve škole...
Číst více
29.09.2022 | povídka
Monika Bagárová: Na výchovu malé Ruminky není sama. Z Prahy prchá, nový dům bude u Brna
Mladá zpěvačka se v červenci rozešla se svým bývalým partnerem zápasníkem MMA Makhmudem Muradovem, který je otcem její dvouleté...
Číst více
26.09.2022 | zajímavost
Tereza (49): Matku už nechci vidět, ať klidně zemře sama. Za to, co mi udělala, si soucit nezaslouží
Byly jako sestry nebo nejlepší kamarádky. Vše se změnilo během jednoho letního odpoledne. Tereza teď své matce nemůže přijít na...
Číst více
27.11.2021
Doba plastová. Vědecká studie odhalila, že plastové částice v těle matky se dostanou do plodu dítěte
Vědecká studie potkanů ukazuje znepokojivé výsledky v souvislosti s plastovými částicemi v těle živočicha. Podle irského...
Číst více
19.03.2021
Stránky
1
2
3
následující ›
poslední »