koncerty
Michal Malátný z Chinaski: Před padesátkou jsem si konečně srovnal život
Zpěvákovi a kytaristovi Michalu Malátnému se v rodině s manželkou a dvěma dcerami i v hudbě s kapelou Chinaski podařilo před...
Číst více
28.06.2020
Hudební legendy útočí. Praha zažije výjimečně bohatý kulturní rok
Vyndejte si diáře, připravte si propisku a ušetřené peníze, protože rok 2020 vaše bankovní konto pořádně zatíží. Hudební legendy...
Číst více
04.01.2020
Michal David: Z Pionýra mě vyhodili, když jsem spolužačce na šátek namaloval kosočtverec
Jedni ho milují, druzí nenávidí a tvrdí, že "převléká kabáty", jak se mu to zrovna hodí, a podporuje Miloše Zemana. Michal David...
Číst více
26.08.2019
Města chystají letní slavnosti, nejrůznější koncerty doplní i vzpomínka na Karla IV.
S blížícím se létem některá středočeská města chystají nejrůznější kulturní slavnosti. Dnes se zastavíme v Mladé Boleslavi, kde...
Číst více
13.06.2018 |
Příbram
Sedlčany
Takto Praha slavila 17. listopad, jak to vypadalo v centru dění?
Včera si lidé napříč republikou připomínali události ze 17. listopadu roku 1939 a 1989. Centrem dění byla samozřejmě Praha. Pásem...
Číst více
18.11.2016
TIPY NA VÍKEND: Oslavte řádně sv. Martina
Nestihli jste oslavit svatého Martina? O víkendu máte ještě možnost! Čeká vás pohodička s hudbou a spoustou dobrot.
Číst více
11.11.2016
TIPY NA VÍKEND: Strašit, bavit se a užít si koncerty!
V sobotu a v neděli má pršet, přesto je spousta akcí, na které můžete vzít celou rodinu. Stačí nahodit strašidelný kostým a...
Číst více
27.10.2016
You Fest měl pořádné grády, dorazilo přes 6 tisíc lidí
Spojení hudby, youtuberingu, gamingu, lifestylu a fresh food festivalu pod jednou střechou, to byl včerejší You Fest v...
Číst více
18.09.2016
Jazzclub, kde jazz nikdy nezní. O dobrou hudbu ale není nouze
Jazz club U Staré paní, to je jedinečný klub v centru Prahy, který vás nadchne pohodovou atmosférou. Jazz tady nečekejte.
Číst více
15.09.2016
PŘEHLED AKCÍ: Stavte se za kulturou v Dolíně
Koncerty, pořádané v dolínském kostele sv. Šimona a Judy, pokračují i v letních měsících. Na první vystoupení - Zámecké...
Číst více
25.07.2016 |
Slaný
Stránky
1
2
následující ›
poslední »