kandidát
Peníze od Kellnerova pitbula: Středulova prezidentská kampaň pohledem experta
Kandidát na prezidenta Josef Středula se v minulosti dočkal podpory Miloše Zemana. V očích některých lidí to byl polibek smrti,...
Číst více
09.01.2023 | analýza
Hejtman Půta: Zkřížil jsem cestu lidem, kteří mě chtěli z politiky uklidit. Byla to drsná zkušenost
Více než pět let se táhla kauza hejtmana Libereckého kraje Martina Půty, který byl obviněn z braní úplatku. Před několika týdny...
Číst více
04.08.2020
Twitter schválil profil smyšleného kandidáta do voleb v USA
Modré políčko s "fajfkou" vedle jména je u profilu na Twitteru bráno jako důkaz důvěryhodnosti, sociální síť jej ovšem nedávno...
Číst více
29.02.2020
Marek Hilšer: Budu kandidovat v prezidentských volbách v roce 2023
Do řádných prezidentských voleb zbývají ještě více než tři roky. Přesto se mne ale řada lidí již dnes ptá, zda budu opět...
Číst více
21.11.2019
Neuškodí mu příjmení Okamura? Hayto chce být šéfem křesťanských demokratů v Praze
Tlumočník a překladatel Hayato Okamura bude na sobotní konferenci pražské organizace KDU-ČSL usilovat o funkci jejího předsedy...
Číst více
15.03.2019 |
Praha
David Smoljak: Do politiky jsem dlouho nechtěl, abych se neušpinil, teď je ale čas
Pokud člověk chce něco prosadit ve veřejné sféře, musí do politiky, řekl dnes při oznámení své kandidatury v doplňovacích volbách...
Číst více
15.03.2019
Miliardář Sehnal: Nejsem jako Babiš. Dělám čistý byznys, nemířím na státní dotace
Plánů, jak proměnit hlavní město, dát metropoli novou tvář, přiblížit ji Evropě, světu, jak ji zbavit provinčního nátěru, těch je...
Číst více
03.10.2018 |
Praha
Jan Čižinský to asi opravdu dokáže. Chybí mu už jen pár tisíc podpisů, ale co pak?
Politické uskupení Praha Sobě získalo 87 700 podpisů pro kandidaturu hnutí do zastupitelstva hlavního města. Do 31. července, což...
Číst více
18.07.2018 |
Praha
Dušan Žmolil: Nechci být prorokem, ale sehnat starosty bude v malých městech a obcích velký problém
Když si povídáte se zástupci menších měst či obcí, máte většinou pocit, že to s naší zemí ještě není tak špatné, jak to možná...
Číst více
05.07.2018 |
Týnec nad Labem
Zdeněk Hřib: Nespadl jsem z Marsu, magistrát musí mít vizi. Teď tam jde jen o trafiky a Prahu si dělí kmotři
Pirátská strana je po parlamentních volbách právem na koni. Stala se třetí nejsilnější politickou silou v zemi a do blížících se...
Číst více
22.06.2018 |
Praha
Stránky
1
2
následující ›
poslední »