Jágr
Událost, na kterou se nezapomíná. Hokejový trpaslík porazil v turnaji století všechny giganty světa
Vítězství českých hokejistů v Naganu roku 1998 doslova přepsalo dějiny. Legendární počínání podceňované party trenéra Ivana...
Číst více
22.02.2021
Jaromír Jágr: Musím si zvyknout na bolest, kterou jsem předtím nikdy necítil
Hokejista Jaromír Jágr po listopadovém zranění přitahovačů už trénuje s týmem Kladna. Svůj start v pátečním extraligovém utkání...
Číst více
08.01.2020
Jaromír Jágr: Plekanec nás nezradil, navíc se klidně může zase vrátit
Sedmačtyřicetiletý útočník Jaromír Jágr se dnes poprvé zapojil do tréninku hokejistů Kladna, s nimiž coby hrající majitel klubu...
Číst více
24.07.2019
Babišův kluk Jarda Jágr poletí se Zemanem do Číny. Budou konečně ty miliardy?
Nikdo nemůže pochybovat o tom, že Jaromír Jágr je jedním z nejlepších hráčů naší hokejové historie. Zároveň se propůjčil k...
Číst více
16.04.2019
Jaromír Jágr: Nikdy nevíte, jak se kdo vyspí, je to nahoru a dolů
Dvacet devět let čekal Jaromír Jágr na to, než dokázal v play off v českých soutěžích navázat na dvě trefy z 12. března 1990, kdy...
Číst více
20.03.2019 |
Kladno
Tomáš Plekanec: Čekat od Jágra, že bude rozhodovat zápasy, je nesmysl. Pro kluky je ale neocenitelný
I díky třem využitým přesilovým hrám zvládli hokejisté Kladna úspěšně vstup do čtvrtfinále první ligy a zdolali Přerov 4:2. Dvěma...
Číst více
02.03.2019 |
Kladno
Jaromír Jágr: Necítím se dobře, mužstvu bych nebyl prospěšný
Jaromír Jágr si po tréninku s hokejisty Kladna přidal ještě takřka další hodinu na ledě. Během ní nejen sám trénoval či piloval...
Číst více
03.02.2019 |
Kladno
Jaromír Jágr: Do padesáti to asi nedám. Za pár let ani nikdo nebude vědět, že jsem hrál
Jaromír Jágr již před lety prohlásil, že bude hrát hokej do padesáti. Mnozí se tehdy pousmáli. Jenže šestačtyřicetileté a stále...
Číst více
06.09.2018 |
Kladno
Jaromír Jágr: Jsem rád, že jsem přežil
Legendární útočník Jaromír Jágr absolvoval první ostrý trénink na ledě s hokejisty prvoligového Kladna. Ačkoliv se cítil hodně...
Číst více
19.07.2018 |
Kladno
Co bude s Jágrem? Na soupisce Kladna sice je, jeho osud je ale stále nejasný
Jaromír Jágr by měl i v nadcházející sezoně působit v prvoligovém Kladně, kam se na konci ledna vrátil z Calgary...
Číst více
01.05.2018 |
Kladno
Stránky
1
2
následující ›
poslední »