Hvězda
Černá díra ukázala svou sílu: Něco takového bychom Zemi určitě nepřáli
Černé díry fascinují i ty z nás, kteří se o vesmír příliš nezajímají. Jsou pro nás opakem životodárného Slunce, místem smrti...
Číst více
04.01.2023 | zajímavost
J. K. Rowling: Jak autorka Harryho Pottera utrácí své obrovské bohatství
Spisovatelka J. K. Rowling oslavila 57. narozeniny. Je nejbohatší spisovatelkou fikce v historii. Samozřejmě hlavně díky jejímu...
Číst více
01.08.2022 | zajímavost
Z toho mrazí: Britney Spears ležela bezvládně na zemi zalitá krví, nebyl to hezký pohled
Popová hvězda Britney Spears je svými kontroverzními příspěvky na instagramu proslulá. Tentokrát ale zašla příliš daleko. Britney...
Číst více
03.11.2021
Cristiano Ronaldo doma nesmí dělat dvě věci, které jsou pro nás naprosto běžné. Zakázala mu to partnerka
Přesto, že si v Juventusu Turín vydělá v přepočtu více než 28 milionů korun týdně, jeho partnerka Georgina Rodriguezová si na...
Číst více
01.03.2021
Nejsvalnatější filmová hvězda s dětským hřebínkem v ruce. The Rock se nebojí vlasů své malé dcery
Vždy je to roztomilý paradox. Hora plná svalů v té nejněžnější a citlivé činnosti. Paradox, který by pravděpodobně nezapadal do...
Číst více
01.02.2021
Britney Spears skončila jako atrakce v Las Vegas. Vyhořelá hvězdička mladých nepřestává udivovat
Sociální sítě oživují i ty nejzapomenutější celebrity světového showbyznysu. Zpěvačka Britney Spears už rozhodně nepatří do...
Číst více
29.01.2021
Už v dětství je znal téměř každý: Jaký osud potkal slavné dětské herce?
Již v útlém dětství je znaly tisíce lidí. Mnohé z nich si ve slavných filmech připomínáme dodnes, avšak zdaleka ne všichni u...
Číst více
25.06.2019
Vítěz Indy 500 Pagenaud: Pobrečel jsem si, myslel jsem na svého tátu a slzy mi tekly helmou
Před pár dny ovládla zejména americká média tato zpráva: „103. ročník největšího závodu světa – 500 mil v Indianapolisu – vyhrál...
Číst více
04.06.2019
Hvězda Flamenca David Coria: Doma snídám málokdy. Možná i proto jsem bez partnerky
Patří mezi světové špičky španělského flamenca. David Coria v prosinci vystoupí spolu se svou taneční partnerkou Anou Morales...
Číst více
29.11.2018
Jsou zvrhlí, vraždí, ale lidé je milují. Toto jsou nejoblíbenější filmoví záporáci
Jsou zlí. Jsou zvrhlí a agresivní. Na svědomí mají desítky lidských životů. Přesto je svět miluje. Poznejte ty nejhorší postavy z...
Číst více
27.11.2018 |
Praha
Stránky
1
2
následující ›
poslední »