gay
Homosexuálové bojovali o respekt odjakživa. Ani dnes se jim ho nedostává automaticky
Pohled na homosexualitu se během let měnil. Řekové k ní zaujímali liberální postoj, ve středověku ale byli homosexuálové...
Číst více
29.06.2023 | zajímavost
Dan (45): Projel jsem synovi mobil a hned mi to došlo. Jsem pro tradiční rodinu, tohle mi nesmí udělat
Důvěra potomka nebo raději jistota, že je z jeho pohledu všechno v pořádku? Dan z Prahy našel v telefonu šestnáctiletého syna...
Číst více
21.09.2022 | povídka
Když spíte s mužem, jste gay či bisexuál? Ne nutně, říká známý psycholog a sexuolog a přidává osobní zkušenost
Sex muže s jiným mužem nemusí znamenat, že jsou gayové nebo bisexuálové. Tvrdí to uznávaný americký psychoterapeut a sexuolog Dr...
Číst více
25.08.2022 | zajímavost
Manželství pro všechny? Okamurův skok z okna se zapíše do dějin, Volný si koledoval o flákanec
Po třech a půl letech se dostala na jednání sněmovny novela občanského zákoníku s pracovním názvem "Manželství pro všechny". A...
Číst více
30.04.2021
Krnáčová v čele průvodu Prague Pride: Gayů je v politice mnoho, jen jeden to ale přiznal
Slaví gayové, slaví lesbičky, slaví kolem čtyřiceti tisíc lidí prostřednictvím průvodu Prague Pride. Pro jednoho zbytečnost, pro...
Číst více
12.08.2017 |
Praha
Prague Pride festival zvýšil zájem o testování na HIV
V době trvání letošního Prague Pride festivalu sexuálních menšin se rapidně zvýšil zájem o testování na HIV. Minulý týden se...
Číst více
18.08.2016
Ústavní soud zrušil zákaz adopce registrovaným gayům a lesbám
Adoptovat dítě bylo dříve pro registrované gaye a lesby zakázáno. Ale když přitom registrované partnerství neuzavřeli, tak právo...
Číst více
30.06.2016
Dva GAYMANI míří na Mr. Gay Europe. Podpoříte je?
Na Mr. Gay Europe žádný Čech ani Slovák dosud neuspěl. Teď míří na desátý ročník soutěže reprezentovat Česko a Slovensko hned dva...
Číst více
08.06.2016
GAYMANI míří do finále. Hlasujte o nejkrásnějšího gaye
Finalisté soutěže GAYMAN se pilně připravují na slavnostní finále. Za pár dní jedou na soustředění. Už teď můžete hlasovat o...
Číst více
12.05.2016
Stránky soutěže GAYMAN vypnuty. Kajzer měl okrást nemocné děti
Prezident soutěže Marian Kajzer měl vybrat peníze na onkologicky nemocné děti. Podle vlastních slov je nikdy nepředal. Proto má s...
Číst více
31.03.2016