extraliga
Zákaz akcí nad 100 lidí. Zavírají se školy, Matějská pouť i sportovní stadiony
Probíhající play-off hokejové extraligy, nejvyšší fotbalová soutěž, divadelní představení nebo třeba Matějská pouť. To vše se pro...
Číst více
10.03.2020
Jaromír Jágr: Musím si zvyknout na bolest, kterou jsem předtím nikdy necítil
Hokejista Jaromír Jágr po listopadovém zranění přitahovačů už trénuje s týmem Kladna. Svůj start v pátečním extraligovém utkání...
Číst více
08.01.2020
Jaromír Jágr: Plekanec nás nezradil, navíc se klidně může zase vrátit
Sedmačtyřicetiletý útočník Jaromír Jágr se dnes poprvé zapojil do tréninku hokejistů Kladna, s nimiž coby hrající majitel klubu...
Číst více
24.07.2019
Tomáš Plekanec: Letos jsem byl spíš ponořený do knížek kanadského rodinného práva
Hokejový útočník Tomáš Plekanec bude po návratu z NHL působit v tomto ročníku v prvoligovém Kladně a na střídavé starty bude...
Číst více
27.11.2018 |
Kladno
Roman Červenka: Chci v sezoně nějaký úspěch, ale olympiáda bude mrzet do konce života
Hokejista Roman Červenka se už připojil k přípravě hokejové reprezentace před mistrovstvím světa. Po čtvrté příčce na olympiádě v...
Číst více
03.04.2018 |
Příbram
Jágr: Musím oblbnout mozek, což se mi daří celkem dobře
Hokejový útočník Jaromír Jágr neprožívá zrovna nejvydařenější sezonu v kariéře. Šestačtyřicetiletý legendární hráč předčasně...
Číst více
27.03.2018 |
Kladno
Jaromír Jágr: Pokud nebudu ve formě, je zbytečné se někam cpát
Hokejisté Kladna vstoupí v úterý do baráže o extraligu podle očekávání bez hvězdného útočníka a majitele klubu Jaromíra Jágra...
Číst více
26.03.2018 |
Kladno
Jaromír Jágr: Všechno, co se děje, je pro naše dobro
Je to, jako kdyby přiletěli Rolling Stones nebo papež. Hokejista Jaromír Jágr je stále zářící supernovou a když se objeví v...
Číst více
25.07.2017 |
Kladno
Kouč Hořava se vrací na místo činu. S Jágrem jsme domluveni, město do hokeje zasahovat nebude
Hokejové Kladno dnes jen vzpomíná na někdejší slávu. Boje o nejvyšší příčky jsou pryč, návrat do extraligy se stále nedaří. V...
Číst více
13.07.2017 |
Kladno
Černošice zvyšují svoji prestiž. Stanou se extraligovým městem
K domovským stánkům nejvyšší české soutěže se nově řadí i zimní stadion v Černošicích. Místo v elitní skupině přenechali...
Číst více
27.04.2016 |
Černošice
Stránky
1
2
následující ›
poslední »