domácí násilí
Senátoři podlehli dezinformacím, dali špatný signál obětem násilí. Neměli odvahu, říká poslankyně Kocmanová
Ostuda České republiky, „návrat na stromy“, odklon naší země od vyspělých států a další nálepky se objevily poté, co Senátem...
Číst více
31.01.2024 | rozhovor
Facku jsem dostala i před malou dcerkou, která křičela strachy, říká Jana
Jana si vzala muže, který se krátce po svatbě změnil k nepoznání. Začalo to hádkami, pokračovalo urážkami, až se dostalo na bití...
Číst více
27.08.2023 | povídka
Slavní, kteří mají zkušenost s domácím násilím: Nicolas Cage, manžel Pamely Anderson, první láska Madonny i vrah Simony Monyové
Pro mnoho jejich fanoušků jsou doslova ikonami - doma se jim však dostávalo úplně jiného zacházení. Kteří slavní vztáhli ruku na...
Číst více
03.11.2022 | osobnost
Anna (47): Při hádce mi manžel vrazil facku. Odpuštění byla moje největší chyba
Anna s Josefem měli krásné manželství. Až do určité chvíle. Ženu by nikdy nenapadlo, že se jednou u nich doma v kuchyni může...
Číst více
07.10.2022 | povídka
Ženy ohrožené ve svých domácnostech. Po celém světě vypukl děsivý nárůst domácího násilí
Masová izolace v domácnostech po celém světě způsobuje jeden velmi vážný problém v běžných domácnostech. Radikálně se zvyšuje...
Číst více
07.04.2020
Jaromíre Soukupe, tohle je moc: Pustil se do ženy, kterou mlátil trestně stíhaný Horáček
Samozvaného moderátora Jaromíra Soukupa ani jeho "one man televizi" už nebere skoro nikdo vážně. Přesto člověk žasne, když s...
Číst více
05.09.2018 |
Praha
Začalo to v detailech, pak mi zakazoval kamarádky a bil mě. Jak poznat domácí násilí?
Násilí, které se odehrává za zdmi domů, je něco, co dokáže ze života udělat peklo. Často neviditelný je útlak, výhrůžky,...
Číst více
03.02.2017 |
Středočeský kraj
Muž napadl nožem manželku a dceru. Obě jsou vážně zraněné
Policie vyjížděla k rodinné tragédii v Praze-Hlubočepích. Muž pobodal manželku i dceru nožem, obě musely být převezeny do...
Číst více
27.12.2016 |
Praha 5
Další šílenec! Muž se sekerou chtěl vraždit
Podobné případy v poslední době rostou jako houby po dešti nejen v zahraničí, ale bohužel i u nás. V jedné obci na Hořovicku...
Číst více
13.08.2016 |
Berounsko
Příběh Martiny: Přítel mě mlátí a sprostě mi nadává
Žiji s přítelem asi rok v jednom bytě, za tu dobu se z něj ale stal násilník. Většinu času je mi z něj zle, mlátí mě a sprostě mi...
Číst více
24.06.2016
Stránky
1
2
následující ›
poslední »