cesta
Německo má svého Hamáčka. Saský premiér vyrazil do Moskvy, kde si volá s Putinem a shání neschválený Sputnik V
Jestli se jevila nedávno plánovaná cesta Jana Hamáčka do Moskvy jako bláznivý nesmysl, odlet saského premiéra za soudruhy do...
Číst více
23.04.2021
Hamáčkova cesta do Moskvy se nekoná. Seznam nepříjemných otázek si musí schovat na později
Plánovaná pondělní cesta vicepremiéra Jana Hamáčka do Ruska se podle informací Mladé fronty DNES neuskuteční. Premiér Andrej...
Číst více
16.04.2021
Botanik Tadeáš Haenke: Český rodák zmeškal odplutí lodi na výpravu a Viktorii královskou objevil při zátahu na indiány
Tadeáš Haenke podnikl dobrodružnou cestu lodí kolem světa, ale neobešlo se to bez problémů. Objevil nespočet tehdy nepopsaných...
Číst více
27.10.2020
Památné místo na dosah. Hradiště Budeč není jedinou památkou v okolí
Milujete krásné výhledy na panorama a k tomu se chcete doslova dotknout české historie? Jen pár kilometrů za Prahou se nachází...
Číst více
08.12.2019
Trasa plná mýtů: Říp a Blaník propojuje téměř 190 kilometrů dlouhá poutní cesta
Poutní horu Říp a bájnou horu Blaník propojuje nová poutní cesta, dlouhá téměř 190 kilometrů. Otevřel ji spolek Cesta Česka, na...
Číst více
14.10.2019
Sám v prázdném vlaku. Polský cestující skoupil všechny jízdenky
Nespokojený zákazník polských drah vynaložil tisíce zlotých a hodiny svého času, aby skoupil jízdenky na celý vlak, a to jen...
Číst více
19.07.2019
Martin Pošta: Byl jsem na dně a bez peněz. Dnes jsem na správné cestě a mám radost ze života
Patří mezi nejobsazovanější muzikálové herce u nás. Před sedmi lety však zažil tak zvané vyhoření a tak opustil svět showbyznysu...
Číst více
18.07.2019
Nenáročný výlet za památným místem. Hradiště Budeč nemusí být jedinou zastávkou
Milujete krásné výhledy na panorama a k tomu se chcete doslova dotknout české historie? Jen pár kilometrů za Prahou se nachází...
Číst více
08.06.2019
Malá pastička
Když se vrátíte z cest a kámoši si přichystají překvapení.
Přehrát
Na co je obří rozpočet Hradu? Cesty za 5 milionů dostal zdarma, aby se Zeman nebál
Kdo z vás si může říct, že by dostal dáreček v hodnotě zhruba pět milionů korun? Navíc ještě od města. Správa Pražského hradu...
Číst více
05.12.2018 |
Praha
Stránky
1
2
3
následující ›
poslední »