český prezident
Prezident Zápotocký prošel koncentrákem, setkal se s Leninem a dal milost lidickým vrahům
Byl jedním ze zakladatelů KSČ, také iniciátorem kladenské stávky, věznili jej v Sachsenhausenu a nesl svůj díl viny na procesech...
Číst více
10.02.2024 | osobnost
Prezidentský veget: Místa, kde hlavy státu trávily dovolenou
Miloš Zeman miloval Vysočinu, Václav Klaus túry v rakouských Alpách a vyhlášený hotel nedaleko Kitzbühelu se čtrnácti tenisovými...
Číst více
15.04.2023 | zajímavost
Česko má nového Brada a Angelinu. Takhle přitažlivého prezidenta jsme tu prý ještě neměli, Petr Pavel boduje
Občanský kandidát Petr Pavel v sobotu zvítězil ve druhém kole prezidentských voleb. Vystřídá tak na Hradě Miloše Zemana. Nejenže...
Číst více
31.01.2023 | osobnost
Politický horoskop: Volba prezidenta bude mezi Štírem a Pannou. Napověděla také numerologie
Druhé kolo prezidentských voleb se kvapem blíží a s ním zároveň roste zájem běžných občanů lépe poznat kandidáty z lidské stránky...
Číst více
26.01.2023 | zajímavost
KOMENTÁŘ: Prezidentská masáž. Co je důležité pro moje děti, pro mě a až pak pro mou zemi?
Volby prezidenta se blíží. A my tápeme. Alespoň někteří z nás, zejména ti, kdo se jinak o politiku moc nezajímají. Zeptala jsem...
Číst více
11.01.2023 | komentář
Kdo byl ve skutečnosti otcem Tomáše Garrigua Masaryka? Údajně ten nejvyšší
Po desetiletí kolují různé dohady o tom, kdo byl skutečný otec Tomáše Garrigua Masaryka. Historky jsou různé. Lidé zkrátka...
Číst více
21.11.2021