kvalita
Vlašák podle socialistické normy si vyrobíte i doma. K tehdejší kuchyni se ale raději nevracejme
Jo, to za socialismu, to jsme si jedli. Všechno bylo dobré, zdravé a bez éček. Opravdu? Řekněme si upřímně, jestli bychom se...
Číst více
07.09.2023 | zajímavost
Zamrazené máslo je z dlouhodobého hlediska chyba. Skladování má svá pravidla
Všimli jste si, že si máslo udržuje punc poctivosti? A taky že se některé margaríny snaží napodobovat jeho chuť? Máslo je totiž...
Číst více
31.10.2021
Zamrazit máslo je z dlouhodobého hlediska chyba. Skladování má jasná pravidla
Všimli jste si, že si máslo udržuje punc poctivosti? A taky že se některé margaríny snaží napodobovat jeho chuť? Máslo je totiž...
Číst více
27.07.2021
Zmrazit máslo je z dlouhodobého hlediska chyba. Skladování má jasná pravidla
Všimli jste si, že si máslo udržuje punc poctivosti? A taky že se některé margaríny snaží napodobovat jeho chuť? Máslo je totiž...
Číst více
03.05.2021
Zamrazit máslo je z dlouhodobého hlediska chyba. Skladování má jasná pravidla
Všimli jste si, že si máslo udržuje punc poctivosti? A taky že se některé margaríny snaží napodobovat jeho chuť? Máslo je totiž...
Číst více
06.04.2021
Zamrazené máslo je z dlouhodobého hlediska chyba. Skladování má jasná pravidla
Všimli jste si, že si máslo udržuje punc poctivosti? A taky že se některé margaríny snaží napodobovat jeho chuť? Máslo je totiž...
Číst více
02.12.2020
Barvivo i chemie v uzeninách a pečivu. Etiketám často nerozumíme
Hlavním kritériem pro nákup potravin je kvalita, ta je zásadní pro 44 procent zákazníků. Přitom složení potravin sleduje jen...
Číst více
16.07.2020
Zamrazit máslo je z dlouhodobého hlediska chyba. Skladování má jasná pravidla
Všimli jste si, že si máslo udržuje punc poctivosti? A taky že se některé margaríny snaží napodobovat jeho chuť? Máslo je totiž...
Číst více
13.05.2020
Tajemství sýrů: Jsou opravdu tak zdravé, jak se o nich říká?
Sýry patří k nejstarším potravinám lidstva. Nejen, že mají rozmanitou chuť, přitažlivou vůni, ale především hrají důležitou roli...
Číst více
10.03.2020 |
Praha
Uzeniny i pečivo se dobarvují, jíme chemické látky. Etiketám totiž často nerozumíme
Hlavním kritériem pro nákup potravin je kvalita, ta je zásadní pro 44 procent zákazníků. Přitom složení potravin sleduje jen...
Číst více
19.02.2020
Stránky
1
2
3
4
5
následující ›
poslední »