Jak zredukovat cukr při pečení o třetinu? Klíčem je šlehání
Jak zredukovat cukr při pečení o třetinu? Klíčem je šlehání
Autor: Tereza Bžochová
tereza.bzochova@ctidoma.cz
Každý z nás si rád čas od času vychutná lahodný dort či koláč a není nic lepšího, než když si ho doma sami upečete. Problémem je, že tyto recepty často obsahují obrovské množství cukru. Naštěstí existuje způsob, jak toto množství zredukovat až o třetinu tak, aby byl výsledek ještě chutnější.
Každý z nás si rád čas od času vychutná lahodný dort či koláč a není nic lepšího, než když si ho doma sami upečete. Problémem je, že tyto recepty často obsahují obrovské množství cukru. Naštěstí existuje způsob, jak toto množství zredukovat až o třetinu tak, aby byl výsledek ještě chutnější.