Jak vykostit kapra, stáhnout ho z kůže a zbavit šupin i malých kostiček? Radí šéfkuchař
Vykostit kapra, stáhnout kapra. Dvě věci, které budeme zřejmě brzy řešit. Vánoce jsou totiž za dveřmi a k svátkům samozřejmě patří i kapr. Už víte, co s ním tentokrát uděláte? Usmažíte ho, či připravíte na přírodno? Kapra je třeba nejdříve správně zbavit šupin, vykostit, vykuchat a připravit filety. A to nejdůležitější! Zbavit ho kůstek, které se tak rády zapichují do krku. Jak na to nám řekl šéfkuchař Milan Václavík.
Vykostit kapra, stáhnout kapra. Dvě věci, které budeme zřejmě brzy řešit. Vánoce jsou totiž za dveřmi a k svátkům samozřejmě patří i kapr. Už víte, co s ním tentokrát uděláte? Usmažíte ho, či připravíte na přírodno? Kapra je třeba nejdříve správně zbavit šupin, vykostit, vykuchat a připravit filety. A to nejdůležitější! Zbavit ho kůstek, které se tak rády zapichují do krku. Jak na to nám řekl šéfkuchař Milan Václavík.