Sytá polévka nahradí hlavní jídlo: Naučte se dělat nejlepší valašskou kyselicu, ukrajinský boršč a fazolačku
Sytá polévka nahradí hlavní jídlo: Naučte se dělat nejlepší valašskou kyselicu, ukrajinský boršč a fazolačku

Autor: Martin Chalupa
chalupa@ctidoma.cz
Také máte chuť na pořádnou sytou a horkou polévku, když se vrátíte z podzimní vycházky domů? Tak to určitě nejste sami. Pojďte si některou z nich uvařit. Poradíme, jak na boršč, fazolovou polévku či valašskou kyselicu. Ty vás zaručeně postaví na nohy.
Také máte chuť na pořádnou sytou a horkou polévku, když se vrátíte z podzimní vycházky domů? Tak to určitě nejste sami. Pojďte si některou z nich uvařit. Poradíme, jak na boršč, fazolovou polévku či valašskou kyselicu. Ty vás zaručeně postaví na nohy.