Recepty na nejlepší bramboráky: Sladký, slaný, pečený, bez tuku i z cukety. S masem a škvarky je však naprosto bezkonkurenční
Recepty na nejlepší bramboráky: Sladký, slaný, pečený, bez tuku i z cukety. S masem a škvarky je však naprosto bezkonkurenční

Autor: Martin Chalupa
chalupa@ctidoma.cz
Bramborák, cmunda, bramborka, baba, kramflek, křápanec nebo vošouch. To všechno jsou krajové názvy pro bramborák, jak jej zná asi většina lidí. A snad ještě více než jmen má bramborák chutí. Připravit ho lze na mnoho způsobů, dokonce i nasladko. Jak ho udělat zdravý a chutný? Máme pro vás několik tipů.
Bramborák, cmunda, bramborka, baba, kramflek, křápanec nebo vošouch. To všechno jsou krajové názvy pro bramborák, jak jej zná asi většina lidí. A snad ještě více než jmen má bramborák chutí. Připravit ho lze na mnoho způsobů, dokonce i nasladko. Jak ho udělat zdravý a chutný? Máme pro vás několik tipů.