Nejlepší domácí zmrzlina: Jak na to, abychom z mrazáku nevyndali kamennou hmotu, ale nadýchaný krém?
Nejlepší domácí zmrzlina: Jak na to, abychom z mrazáku nevyndali kamennou hmotu, ale nadýchaný krém?
Autor: Zdeňka Nezbedová
zdenka.nezbedova@ctidoma.cz
Konečně je opravdu teplo a každému určitě přijde k chuti zmrzlina - ať už ovocná, vanilková, čokoládová nebo jakákoliv jiná. Pokud ji ale chceme jíst hned po vyndání z mrazáku, často se musíme potýkat doslova s kamennou hmotou. Jak zajistit, abychom se co nejrychleji dostali k ledové pochoutce? Je na to několik snadných triků…
Konečně je opravdu teplo a každému určitě přijde k chuti zmrzlina - ať už ovocná, vanilková, čokoládová nebo jakákoliv jiná. Pokud ji ale chceme jíst hned po vyndání z mrazáku, často se musíme potýkat doslova s kamennou hmotou. Jak zajistit, abychom se co nejrychleji dostali k ledové pochoutce? Je na to několik snadných triků…