Jak na nejlepší domácí utopence? Základem je kvalitní špekáček, trik v propíchnutí vidličkou
Jak na nejlepší domácí utopence? Základem je kvalitní špekáček, trik v propíchnutí vidličkou
Autor: Martin Druhý
martindruhy2@seznam.cz
Téměř každý má recept na domácí utopence. Jisté je, že žádný Čech na něj nedá dopustit a nejlépe si ho vychutná s cibulí a lehce štiplavým octem. Pikantní utopenci jsou zkrátka dobrota. Jenže na otevření restaurací si ještě nějakou chvíli počkáme. Jak tedy tuto chuťovku připravit doma?
Téměř každý má recept na domácí utopence. Jisté je, že žádný Čech na něj nedá dopustit a nejlépe si ho vychutná s cibulí a lehce štiplavým octem. Pikantní utopenci jsou zkrátka dobrota. Jenže na otevření restaurací si ještě nějakou chvíli počkáme. Jak tedy tuto chuťovku připravit doma?