Důležité bílkoviny můžete brát nejen z masa, ale i ze zeleniny. Je však třeba si vybírat
Důležité bílkoviny můžete brát nejen z masa, ale i ze zeleniny. Je však třeba si vybírat
Autor: Martin Druhý
martindruhy2@seznam.cz
Většina lidí má bílkoviny notoricky spojené s masem, případně s mléčnými výrobky. Velmi vysoký objem jich je i jinde. Ano, v často dost nepopulární zelenině. Ovšem není to tak, že si vezmete vše, co vás napadne. Je potřeba si pečlivě vybírat. Které druhy zeleniny jsou tedy proteiny nacpány k prasknutí?
Většina lidí má bílkoviny notoricky spojené s masem, případně s mléčnými výrobky. Velmi vysoký objem jich je i jinde. Ano, v často dost nepopulární zelenině. Ovšem není to tak, že si vezmete vše, co vás napadne. Je potřeba si pečlivě vybírat. Které druhy zeleniny jsou tedy proteiny nacpány k prasknutí?