Jak na domácí utopence? Základem je kvalitní špekáček, trik v propíchnutí vidličkou
Jak na domácí utopence? Základem je kvalitní špekáček, trik v propíchnutí vidličkou

Autor: Martin Chalupa
chalupa@ctidoma.cz
Téměř každý má recept na domácí utopence. Jisté je, že žádný Čech na něj nedá dopustit a nejlépe si ho vychutná s cibulí a lehce štiplavým octem. Pikantní utopenci jsou zkrátka dobrota. Jenže na otevření restaurací si ještě nějakou chvíli počkáme. Jak tedy tuto chuťovku připravit doma?
Téměř každý má recept na domácí utopence. Jisté je, že žádný Čech na něj nedá dopustit a nejlépe si ho vychutná s cibulí a lehce štiplavým octem. Pikantní utopenci jsou zkrátka dobrota. Jenže na otevření restaurací si ještě nějakou chvíli počkáme. Jak tedy tuto chuťovku připravit doma?